Hard Rock Cafe sarbatoreste trei ani in Romania printr-o petrecere de trei zile si trei nopti

Hard Rock Cafe sarbatoreste trei ani in Romania printr-o petrecere de trei zile si trei nopti

Fani ai rock-ului din toata tara, de joi si pana sambata, Hard Rock Cafe va asteapta sa petreceti fara intrerupere, trei zile si trei nopti! Veniti pe 27, 28 si 29 ianuarie sa ridicam paharul in cinstea implinirii a trei ani de Hard Rock Cafe in Romania! Ne vom imbata cu muzica buna si vom umple buzunarele de cadouri si distractie!

De joi dupa-amiaza, premiile incep sa curga la Hard Rock Cafe. Intai de toate, petrecaretii care vor veni in timpul zilei la restaurantul din Herastrau purtand tricouri cu logo-ul Hard Rock Cafe vor fi rasplatiti cu un cocktail din partea casei.

Dar asta nu e nimic in comparatie cu premiile care se vor da in toate cele trei seri de voie buna! Fie ca vor fi alesi prin tombola, fie ca vor participa la concursuri, cei care vor sarbatori alaturi de noi vor avea sansa de a castiga, in fiecare seara, premii precum: card All Access cu valabilitate pe viata, Party Voucher in valoare de 400 RON, VIP PASS-uri ce asigura intrare gratuita la toate concertele sustinute la Hard Rock Cafe in 2011, cina romantica din partea casei de Valentine?s Day, invitatii la diverse concerte, tricouri si multe, multe altele.

Si sa nu uitam de muzica… Petrecerea va incepe de joi seara, de la ora 21:00, cu un concert The Crossroads, cu intrare libera. Vineri, de la aceeasi ora, va asteptam sa ne distram la concursul de Karaoke, iar sambata, de la 22:30, pe scena Hard Rock Cafe va canta intru satisfacerea publicului Satisfaction, una dintre cele mai bune trupe tribut ale legendarilor The Rolling Stones. Pentru detalii referitoare la accesul la acest concert va rugam sa accesati www.hardrock.com/bucharest.

Sa recapitulam: 27, 28 si 29 ianuarie sunt zilele Hard Rock Cafe!

Si-am incalecat pe-o sa… si v-am spus… ROCK ON!!!
Pentru rezervari:
Tel: +40 21 206 6261
E-mail: sales@hardrockcafe.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *