Hasotti: Nu vad posibila o colaborare cu PDL, cel putin patru-cinci ani

de Cristian Fierbinteanu – Mediafax Publicat la: 22.08.2013 12:34 Ultima actualizare: 22.08.2013 12:41

Mediafax Foto
Vicepresedintele executiv al PNL, Puiu Hasotti a declarat, joi, la RFI ca nu vede posibila o intelegere intre PNL si PDL cel putin pentru patru-cinci ani, el precizand, ironic, ca liberalii ar vrea o colaborare cu PDL, dar fara Blaga, Boc, Videanu sau Udrea.
Declaratiile lui Puiu Hasotti vin ca o reactie la diverse afirmatii facute de unii lideri PDL, intre care Elena Udrea si Emil Boc, noteaza RFI, precizand ca fostul premier, de exemplu, spune ca PNL, fara Crin Antonescu, poate fi “prins intr-o formula de dreapta”.

“Aceste declaratii ma amuza. O intelegere intre PNL si PDL, plus aschiile care au sarit din PDL, o colaborare eu nu o vad posibila, cel putin patru-cinci ani de aici incolo. Dupa ce timp de sapte-opt ani ne-am aruncat de o parte si de alta cele mai teribile acuze, nu cred ca poate fi o colaborare. Dupa ce s-a incercat disolutia Partidului National Liberal in 2006-2007 si foarte multi fosti colegi ai nostri sunt acum la PDL, nu cred ca mai poate fi vorba de o intelegere”, a declarat, in replica, Hasotti, pentru RFI.
Puiu Hasotti explica in ce conditii ar putea avea loc discutii privind o colaborare intre PNL si PDL: “In momentul in care domnul Traian Basescu nu va mai fi presedinte, in momentul in care nu va fi un impuls care vine de la Cotroceni catre aceasta zona, in momentul in care Elena Udrea va capata importanta politica pe care o are de fapt, in momentul in care Emil Boc nu va face, ca sa folosesc o parafraza, propuneri trasnite, atunci se poate discuta, peste patru, peste cinci ani. Se poate discuta, n-am spus ca va fi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *