Hildegard Puwak a murit la 68 de ani

Fostul ministru al Integritatii Europene in Guvernul condus de Adrian Nastase, Hildegard-Carola Puwak, a murit vineri, la varsta de 68 de ani, a anuntat presedintele Organizatiei de Femei din Bucuresti a PSD, Maria-Manuela Catrina.
Fost ministru al Integrarii Europene in Guvernul Adrian Nastase, Hildegard Puwak si-a dat demisia din functia guvernamentala la finele lui 2003, iar apoi si din PSD, in urma scandalului legat de deturnarea de fonduri europene in favoarea firmelor familiei sale.
Hildegard-Carola Puwak a fost deputat roman in legislatura 1996-2000 si legislatura 2000-2004 ales in judetul Timis pe listele partidului PDSR. In perioada 1971-1992, Hildegard-Carola Puwak a fost cercetator stiintific la Institul de Economie Nationala. In perioada 2000-2003, Hildegard-Carola Puwak a fost Ministrul Integrarii Europene in guvernul Adrian Nastase. In legislatura 1996-2000, Hildegard-Carola Puwak a fost membru in grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Federala Germania si Republica Islamica Pakistan; in legislatura 2000-2004, Hildegard-Carola Puwak a fost membru in grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Federala Germania si Republica Polona.
Ion Iliescu: Dumnezeu s-o odihneasca in pace!?
Fostul presedinte Ion Iliescu a transmis un mesaj de condoleante dupa moartea fostului ministru al Integrarii Europene din Guvernul Nastase, Hildegard Puwak.
“Cu tristete am primit vestea mortii celei care a fost Hildegard Puwak, ministru al Integrarii Europene in guvernul Adrian Nastase si economist cu o profunda intelegere a fenomenului economic, om de stanga si un om de echipa. Am apreciat, in toti anii in care am colaborat, seriozitatea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *