HORIA BRENCIU confirma ca Flavia este insarcinata. Surpriza mare, cine este misteriosul tata Marius

Chiar daca este intr-o noua relatie de doar cateva luni, Flavia Mihasan si noul iubit au ganduri mari impreuna, scrie cancan.ro. Primul pas: sa devina parinti! Iar apropiatii celor doi sussin ca Flavia ar fi deja insarcinata.
Citeste si?”Ploua” cu bebelusi mondeni. A patra vedeta a Antenei, insarcinata FOTO
Fapt confirmat, mai nou, chiar de catre Horia Brenciu.
“Si o stire de ultima ora: Flavia va deveni mama! Bravo, fataaa!!! Ia, zi, o sa-i povestesti copilasului despre mine? Sfatul meu e sa nu-l stresezi! Imbratiseaza-l si pe tata Marius, din partea mea… Amalia, cum prezinti tu zodiile, nimeni n-o poate face! Esti o scumpa! Fetelor, va multumesc pentru amintirile voastre!”, a scris Horia Brenciu pe pagina lui de Facebook.
De cateva luni, Flavia Mihasan, in varsta de 32 de ani, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Marius Moldovan, de profesie dansator, fost concurent la “Romanii au talent”.
Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale musicalului “Mamma mia” in care joaca, iar de atunci sunt de nedespartit. Pentru ca s-au inteles perfect, Flavia si Marius s-au mutat deja impreuna si iata ca s-ar putea sa devina parinti. Se pare ca sarcina se afla in faza incipienta, iar frumoasa blondina de la “Neatza cu Razvan si Dani” ar putea deveni mamica …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *