Horoscop 13 august 2018: Inceput perfect de saptamana pentru multe zodii, totul le merge din plin

Horoscop 13 august 2018 Berbec
Sunt posibile cheltuieli neasteptate, fie pentru nevoile tale cotidiene, fie pentru o calatorie indepartata sau pentru un prieten aflat departe de granitele tarii. Ar fi bine sa-ti chibzuiesti atent bugetul si sa nu fortezi nota. Tendinta de a cheltui pe fleacuri este mare si paguboasa. Este momentul sa inveti sa traiesti cu strictul necesar si sa te orientezi numai spre prioritati.
Horoscop 13 august 2018 Taur
Starile tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca este mai dificil sa te implici in activitati de anvergura sau in discutii importante. Emotivitatea este ridicata, existand riscul sa gafezi serios, mai ales daca te implici fara sa fii rugat, in treburile altora. Linisteste-te si orienteaza-ti eforturile numai spre sarcinile tale. Seara, sfatuieste-te cu cei dragi pe tema evenimentelor zilei.
Horoscop 13 august 2018 Gemeni
Ziua favorizeaza discretia si dialogurile tainuite cu personale din anturajul apropiat. Se pare ca acum te confrunti cu multe idei si conceptii care s-au dovedit neprofitabile in ultima vreme. Ai nevoie de o schimbara radicala de mentalitate. Foloseste contextul astral de astazi si mediteaza in tihna la relatiile si situatiile in care esti implicat. Vei descopri lucruri interesante.
Horoscop 13 august 2018 Rac
Esti tentat sa apelezi la prieteni sau la persoanele care te sustin in plan profesional. Alege-ti cuvintele si gesturile cu grija, deoarece unii te pot sanctiona chiar si pe banalitati. Segmentul acesta relational se afla intr-un con de umbra, astfel ca este posibil sa nu obtii rezultatele scontate. Raspunsurile la intrebarile tale si solutiile de care ai nevoie le cunosti doar tu.
Horoscop 13 august 2018 Leu
Sunt sanse sa intalnesti persoane importante cu functie, atat la serviciu, cat si in alte contexte oficiale. Dialogurile cu aceste persoane iti aduc pe de o parte lamuriri vizavi de prestatia ta de la locul de munca. Insa pe de alta parte, informatiile vehiculate astazi in preajma ta te vor ajuta sa-ti formezi o vedere de ansamblu a situatiei socio-profesionale in care te afli.
Horoscop 13 august 2018 Fecioara
Se contureaza intalniri si dialoguri cu cineva aflat in strainatate. Tensiunile dintre tine si ceilalti astazi sunt accentuate. Divergenta opiniilor si mentalitatile diferite iti creeaza disconfort si astfel iti este dificil sa comunici sau sa participi activ la discutii. Relaxeaza-te si deschide-ti mintea si sufletul! Vei afla lucruri interesante si utile. Dupa-amiaza plimba-te in aer liber.
Horoscop 13 august 2018 Balanta
Este posibil sa fiti pus in situatia de a alege intre un castig usor si relatia cu un prieten bun. O discutie cu o ruda mai varstnica ar putea sa va faca sa priviti castigurile materiale dintr-o perspectiva diferita. Este o perioada buna pentru a invata ceva nou in domeniul dumneavoastra de activitate. De asemenea, eastrolog.ro va recomanda sa acordati mai multa atentie relatiei cu partenerul de viata.
Horoscop 13 august 2018 Scorpion
Traversati o perioada favorabila plan sentimental. Este posibil chiar sa fiti dispus sa faceti o declaratie de dragoste. In plan profesional si in afaceri ar fi bine sa nu va asumati niciun risc.Horoscopul din 9 iulie va recomanda sa fiti foarte atent in tot ce faceti si sa respectati cu strictete regulile si legile, pentru ca exista riscul sa intrati in conflict cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *