Horoscop 16-22 iulie 2018: Luna tranziteaza trei semne zodiacale, schimbari pe plan sentimental. Cine are succes financiar

BERBECHoroscopul saptamanii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Berbec anunta sanse in plan profesional si financiar, chiar de luni.De miercuri, atentia Berbecilor se va indrepta spre partenerul de viata sau? spre lamurirea unor aspecte concrete legate de colaborari profesionale.??Citeste horoscopul complet aici!
TAURHoroscopul saptamanii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Taur vine cu vesti bune privind viata sentimentala a nativilor, chiar de luni.Iar de miercuri, cei care vor avea nu doar ambitii, ci si disponibilitatea de a invata lucruri noi si se vor adapta, din mers, vor avea de castigat in plan profesional.??Citeste horoscopul complet aici!
GEMENIHoroscopul saptamanii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Gemeni anunta o perioada foarte buna pentru rezolvarea unor probleme de familie.De miercuri, 18 iulie, atentia Gemenilor se va indrepta spre copii si spre persoana iubita, iar ziua de joi poate aduce interesante oportunitati sentimentale si pentru nativii singuri.?Citeste horoscopul complet aici!
RACHoroscopul saptamanii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Rac anunta o agenda incarcata chiar de luni.Miercuri, 18 iulie, pot izbucni discutii taioase in cuplu, daca parintii nativilor intervin prea mult in anumite situatii sau au pretentia sa fie consultati in orice problema.?Citeste horoscopul complet aici!LEUHoroscopul saptamanii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Leu vine cu vesti bune in plan financiar. De miercuri,? este favorizata comunicarea in cuplu, iar in plan profesional se anunta succes si profit.Ziua de joi va fi una speciala, cu mari sanse de a semna un contract avantajos ori de a primi o oferta foarte buna.?Citeste horoscopul complet aici!
FECIOARĂHoroscopul saptamanii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Fecioara incepe cu un aspect deosebit de favorabil nativilor, format, in zodia lor, de Luna si de planeta Iubirii.Acesta aduce noroc in iubire, inclusiv celor singuri si celor nemultumiti de actuala relatie.?Citeste horoscopul complet aici!
BALANTĂHoroscopul saptamanii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Balanta le recomanda nativilor sa nu-si piarda rabdarea daca lucrurile se leaga mai greu sau daca nu sunt in forma maxima. Vineri si sambata,? Luna si Marele Benefic vor actiona in “casa Banilor”,? iar sansa va fi de partea lor.?Citeste horoscopul complet aici!
SCORPIONHoroscopul saptamanii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Scorpion anunta posibile surprize in plan partenerial sau schimbari in planurile pe termen lung, mai ales daca acestea vizeaza viata sentimentala a nativilor sau se refera la copiii lor.Citeste horoscopul complet aici!
SĂGETĂTORHoroscopul saptamanii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Sagetator anunta succes in plan profesional si mai multi bani pentru nativi, chiar de luni.De vineri, multi nativi vor reusi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *