HOROSCOP 2018 MIHAI VOROPCHIEVICI: Cine da lovitura anul viitor. Ce spun runele despre noroc, iubire, sanatate cariera

HOROSCOP 2018: Numerologul Mihai Voropchievici, la Romania TV, a vorbit despre anul 2018, care bate la usa.

HOROSCOP 2018 MIHAI VOROPCHIEVICI: “Anul urmator este un an universal, cu ajutor, cooperare internationala, progrese, dar si probleme cu apa si benzina. Cand spui an universal, toata lumea intra pe aceeasi vibratie, vin investitori in colaborare. E anul femeii, asta inseamna infuzie de estetica, de moda si de frumusete. Va fi un an cu emotii puternice, telul va fi reunirea spre progres si pace”, a spus Mihai Voropchievici.
Record de divorturi
“An favorabil casatoriei, dar si divorturilor. Va fi, poate, record de divorturi anul viitor. Este anul femeii, femeia este prioritara. Ea va fi cea care alege. Apare alta preocupare pentru estetica, apar curente noi. O sa fie o crestere fantastica”, a adaugat acesta.
Acesta a declarat ca in plan economic apare un progres.
“Intotdeauna, cand sunt cifre feminine, doi, patru, sase, opt, aici exista un surplus de finante. Investitorii colaboreaza pentru sporirea prestigiului social”, a explicat numerologul.
“An favorabil casatoriei, dar si divorturilor. Va fi, poate, record de divorturi anul viitor. Este anul femeii, femeia este prioritara.
Ea va fi cea care alege. Apare alta preocupare pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *