HOROSCOP 2019 cu astrologul Mariana Cojocaru. An cu multe schimbari pentru majoritatea zodiilor. Taurii nu sunt deloc statornici

0
1

HOROSCOP 2019. Berbec
2019 este afectat secundar de axa Rac-Capricorn. Secundar e Berbecul si Balanta. Pe astrograma natala, pana pe 7 martie, Uranus va fi in Berbec si va face un aspect interesant cu celelalte planete. Pana pe 7 martie, trebuie sa-si revizuiasca actiunile din ultimii 7 ani de zile, ce au facut si ce nu au facut bine, trebuie sa fie atenti, cand Uranus va trece in Taur trebuie sa se gandeasca la noi surse de venit, noi oportunitati, noi filoane, nu au voie sa planga pentru ca Uranul este o planeta puternica. Atunci tot ce tine dorinta de a face ceva nou, inedit, de a se pune in valoare ii va ghidona catre un traseu nou. E un an interesant. Cand spunem bun e pentru cei ambitiosi, deschisi, cu sclipiri de geniu.
Citeste si?HOROSCOP: Ianuarie, iulie si octombrie, cele mai fericite perioade din 2019 pentru cateva zodii
HOROSCOP 2019. Taur
Incepand cu 7 martie se bucura de prezenta lui Uranus, care va sta 7 ani de ani de zile, pe parcursul anului va face opozitie cu planetele din Scorpion, sa fie atenti la relatiile matrimoniale, Taurii care sunt in relatii incompatibile sau care au asociere, aliante nu tocmai statornice. Cei care au ales bine pot sa se bazeze pe partenerii lor, pe oamenii din preajma, Este un an interesant pentru cei care isi doresc o noua iubire in viata lor, relatii care pot sa apara, relatii interesante intre Taur si Varsator.
HOROSCOP 2019. Gemeni
Opozitia care se formeaza cu Jupiter din Sagetator, exista Gemeni care vor avea parte de jumatate din noroc, si Gemeni care pot sa aiba norocul blocat. Atentie la blocaje, la cumpene, la tensiunile care pot sa apara, in zona financiara, comercianti care pot castiga, altii pot pierde, la partea sentimentala in sensul in care unii pot fi mult mai atenti la raporturile de munca, la profesiile pe care si le aleg. Daca nu faci ceea ce iti place, nu ai decat sa plangi de ceea ce ti se intampla.
HOROSCOP 2019. Rac
Sunt vizati in mod direct de eclipsele lui 2019, cu momente cruciale, cu eclipsa din 5-6 ianuarie de eclipsa de Soare, in zodia Capricornului, mai vorbim de eclipsa din 21 ianuarie, o alta eclipsa care e la granita intre Varsator si Capricorn, 16 iulie care va fi la Rac acasa, si eclipsa din 26 decembrie, inelara de Soare, pot avea cumpene, unii chiar isi pot termina mandantul terestru, Raci care pot divorta, altii se pot casatori, atentie cu cine. Racul are un an complicat si doar cei foarte norocosi se pot bucura de promovari, ascensiune spectaculoasa, pot sa faca in asa fel incat multe din lucrurile din care nu erau asezate sa fie acum intr-o ordine altfel.
HOROSCOP 2019. Leu
Au aspecte care tin de schimbarea locului de munca, altii trebuie sa fie atenti la samatate. Axa timpului va fi in casele VI si XII, de sanatate, de afectiuni cronice, dusmanii, de invidii. Trebuie sa fie atenti. Schimbarile de la locul de munca sunt importante, iar unii care …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here