Horoscop 21 august 2013. Afla cum te influenteaza Luna Plina

Iata previziunile astrale oferite de Astrocafe.ro si afla cum te poate influenta Luna Plina.

Berbec
Interesanta zi! In preajma diminetii se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului, insa la amiaza Luna deja paraseste acest Semn si se instaleaza in Semnul Pestilor. Daca in prima parte a zilei esti exuberant, animat de dorinte si planuri marete alaturi de prieteni, protectori sau sustinatori, de la amiaza devii mult mai introvertit si orientat catre sufletul tau. Se recomanda prudenta, pentru ca incarcatura energetica astrala de astazi te poate obosi mult. Evita activitatile fizice si mentale deosebite. Sanatatea este vulnerabila, insa odihna si remediile naturiste iti sunt cele mai indicate.

Taur
Ziua incepe in forta cu evenimente deosebite in planul socio-profesional, datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Varsatorului, chiar de dimineata. Este vorba despre un final de etapa profesionala, final care iti poate aduce modificarea statutului si imaginii tale publice. Evita discutiile contradictorii cu sefii si retragete-te prudent din prim-planul profesional. La amiaza, Luna se afla deja in Semnul Pestilor, schimbandu-ti starea de spirit si registrul evenimentelor. Sunt momente potrivite discutiilor cu prietenii sau cu protectorii. Totusi, asculta mai mult decat sa vorbesti si, deocamdata, nu emite judecati asupra celor petrecute in viata ta.

Gemeni
In dimineata acestei zile se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Varsatorului, dinamizandu-ti mentalul superior. Astfel este posibil sa iti modifici scara valorilor morale, sa imbratisezi o alta filozofie de viata si chiar sa te apuci sa studiezi profund in acest sens, fie printr-un curs, o scoala de profil sau pur si simplu sa iei la rasfoit carti de specialitate. La pranz, Luna se muta in Semnul Pestilor, indemnandu-te sa iesi la rampa. Datorita faptului ca in ultimele zile ti-ai elevat sufletul, chiar si fara sa iti dai seama, ceilalti, in special superiorii de la locul de munca, te vor observa si aprecia. Insa evita vorba lunga si epatarea cunostintelor tale.

Rac
Interesante …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *