Horoscop 22 noiembrie 2016: Taurii primesc o suma de bani care-i salveaza de o datorie. Iata si restul predictiilor astrale

Berbec
Nu poti trece usor la etapa urmatoare a unei actiuni ce parea sa evolueze foarte bine. Dai azi piept cu o serie de piedici ce te obliga sa-ti aduni fortele mai atent si sa actionezi cu indrazneala si ambitie.
Nu astepta sa se rezolve de la sine, ci pune umarul concret pentru ca lucrurile sa revina pe linia normala de evolutie. Detii toate resursele pentru a depasi acest impas: curaj, tarie de caracter, energie din belsug, dar mai ai nevoie si de un dram de noroc care sa te sustina pe parcurs.
Taur
Primesti o suma de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de niste obligatii financiare. Ai toate motivele de satisfactie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita in jurul cumparaturilor, achitarii de datorii mai vechi, investitiilor masive.
Termini ziua cu un sentiment de implinire profunda, pentru ca toate iti ies de minune: iti duci la capat planurile incepute si mai acumulezi si un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!
Citeste si? HOROSCOP Mariana Cojocaru. Cumpene pentru fiecare zodie in urmatoarea perioada. Cine gaseste MAREA dragoste VIDEO
Gemeni
Te afli in compania unor persoane foarte diferite si ori tu trebuie sa devii un fel de arbitru intre taberele formate, ori sa incerci sa colaborezi eficient cu fiecare.
Tu esti, la randul tau, cu totul altfel decat acestia, iar diferentele atat de mari de personalitate, de metoda de lucru sau de comunicare si de atitudine in fata …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *