HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2018: Ziua aduce vesti de peste mari si tari. Se anunta schimbari importante

Aspecte astrologice de joi, 25 octombrie 2018
– Soarele-Venus : Conjunctie?- Soarele-Saturn : Sextil?- Soarele-Uranus : Opozitie?- Luna-Marte : Cuadratura?- Luna-Neptun : Sextil?- Luna-Pluton : Trigon?- Mercur-Marte : Cuadratura?- Mercur-Jupiter : Conjunctie?- Mercur-Pluton : Sextil?- Venus-Saturn : Sextil?- Venus-Uranus : Opozitie?- Saturn-Uranus : Trigon?- Neptun-Pluton : Sextil
Horoscop 25 octombrie Berbec
?Veniturile obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca sunt preocuparea ta de astazi. S-ar putea sa primesti o suma de bani restanta sau un cadou de la cineva apropiat. Totodata afli vesti interesante legate de salarizarea ta sau de conditiile de lucru, primesti cadouri si bani pe o perioada de timp mare.?Este adevarat in sfera muncii este multa forfota, dar exista si lucruri bune.?
Horoscop 25 octombrie Taur
?Ziua o incepi cu mult elan si dorinta de a rezolva treburile restante de saptamanile trecute. Energia vitala fluctueaza destul de mult, de aceea fii prudent. Sunt posibile neplaceri serioase legate de sanatatea intregului organism. Relatiile cu ceilalti sunt deficitare si evita sa te implici in treburile altora. Sprea seara, rezerva-ti momente de a te ocupa de un hobby.?
Horoscop 25 octombrie Gemeni
?Esti retras si greu observabil astazi in peisaj. Sanatatea ta se afla intr-un mic impas. Dozeaza-ti eforturile, evita spatiile aglomerate si discursurile oficiale. Adopta o dieta, hidrateaza-te suficient, plimba-te in aer liber si dormi mai mult. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil!?
Horoscop 25 octombrie Rac
?Ziua este favorabila intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Chiar daca se vor isca discutii controversate sau neplaceri, de retinut ca sunt pasagere. Te poti bucura de informatii interesante din partea unui protector. Atentie ca foarte usor ai putea confunda o relatie de prietenie cu una amoroasa! Spre seara, largeste-ti orizontul cunoasterii lecturand o carte buna sau vizionand un film bun.?
Horoscop 25 octombrie Leu
?Luminile rampei vor fi atintite asupra ta astazi. Sunt posibile discutii zgomotoase cu un sef sau cu persoane oficiale. Primesti reprosuri, dojeni, insa nu toate sunt indreptatite. Este adevarat ca ai si tu o parte din vina ca s-a ajuns aici, dar ai sanse mari sa remediezi situatia. Explica-ti actiunile si deciziile in cuvinte putine, dar concise.??
Horoscop 25 octombrie Fecioara
?Ziua iti aduce vesti de peste mari si tari, de la rude sau prieteni plecati in strainatate. Controleaza-ti reactiile, deoarece tranzitele astrale actuale te predispun la combativitate si chef de cearta. Nu pleca urechea la tot ce auzi. Evita sa iei decizii, sa faci promisiuni sau planuri majore. Dupa-amiaza, relaxeaza-te cu o piesa de teatru sau lectureaza o carte amuzanta.?
Horoscop 25 octombrie Balanta
?Este o zi potrivita achitarii taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Verifica atent chitantele sau documentele ce vizeaza bani si bunuri, pentru ca sunt posibile nereguli. De evitat investitiile, planurile de afaceri sau economii. Pe de alta parte, detaseaza-te de materialitatea vietii cotidiene si abordeaza evenimentele din jurul tau si prin prisma planurilor divine.?
Horoscop 25 octombrie Scorpion
?Relatiile parteneriale iti pot aduce neplaceri. Reprosurile primite sunt legate de faptul ca esti ocupat mai mult cu prietenii, cunoscutii sau hobby-urile tale. Asculta atent doleantele partenerului de viata sau colaboratorilor si remediaza situatia cat mai repede posibil. Sunt momente pasagere, de aceea ar fi bine sa nu pui la suflet, dar nici sa neglijezi ce se petrece …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *