Horoscop 26 februarie – 4 martie 2018. Schimbari pe toate planurile: cariera, dragoste, sanatate. Dragobetele aduce o poveste de iubire

ZODIA BERBEC
Se anunta o saptamana in care nivelul tau de energie este la cote minime. Iar asta nu este prea bine, caci ai putea avea parte de o saptamana solicitanta la locul de munca. Atentia la detalii ar trebui sa se numere si ea printre trasaturile de care dai dovada zilele acestea la serviciu. Sambata si duminica, Luna trazniteaza casa cuplului, ceea ce inseamna ca momentele petrecute alaturi de partener v-ar putea inchega si mai mult relatia.
ZODIA TAUR
In loc sa cedezi ispitelor culinare, ori sa lancezesti dupa serviciu in fata televizorului, mai bine ai opta pentru o sedinta de masaj sau aromaterapie chiar la domiciliu. Ti-ar prinde bine sa-ti oferi un astfel de tratament special. Marti si miercuri, Luna se misca prin casa comunicarii si a deplasarilor pe distante scurte. Pentru cei care nu au o relatie de cuplu in acest moment, saptamana saptamana 26 februarie – 4 martie este favorabila inceperii unei noi povesti de iubire.
ZODIA GEMENI
Ar trebui rezolvate unele chestiuni spinoase din relatia ta cu familia de origine pentru ca evolutia si sanatatea ta emotionala, respectiv mentala sa nu mai aiba de suferit. De dorit ar fi deci sa inchei unele capitole mai putin placute si sa faci loc unuia nou si promitator. Daca nu vrei sa-ti atragi avertismente din partea sefilor sau chiar sanctiuni, ar fi cazul sa lasi eventualele probleme personale acasa si sa te concentrezi pe sarcinile tale.
ZODIA RAC
In saptamana 26 februarie – 4 martie vei avea parte se remarci destul de acide din partea apropiatilor, insa cauta sa vezi partea plina a paharului si sa te conformezi opiniilor lor. Se prefigureaza o saptamana in care s-ar preta ca la serviciu sa mizezi pe abilitatile tale sociale. Cineva drag cu care nu ai mentinut un contact stabil ar putea cauta sa reinnodati legaturile.
ZODIA LEU
Unele evenimente care-i au drept protagonisti pe parintii tai ar putea tulbura apele in care te scalzi in prima parte a saptamanii. Se pot ivi, saptamana aceasta, oportunitati de castig demne de luat in seama, dar si cheltuieli pe masura. Acum este momentul sa iesi la cafea cu cineva. Iti va face bine.
ZODIA FECIOARĂ
Esti cu energia pe cote de avarie, nestiind cum anume sa faci sa nu-ti disipezi fortele in toate directiile. Ia o pauza cand simti nevoia, aduna-te si abia apoi actioneaza. Doar asa te asiguri ca nu-ti irosesti energia si o directionezi unde este mai mare nevoie de ea. In ceea ce priveste relatia de cuplu, te asteapta o saptamana in care ai putea inghiti ceva mai anevoios faptul ca jumatatii tale ii lipseste simtul practic. Poate n-ar strica sa inveti de la ea sa lasi natura sa-si urmeze cursul uneori. In definitiv, va puteti ajuta unul pe altul sa evoluati intr-o directie prielnica voua si relatiei voastre.
ZODIA BALANTĂ
Se prefigureaza o saptamana in care te multumesc destul de putine lucruri la propria persoana ori la cei de langa tine. Poate n-ar strica sa cobori stacheta si cauta sa fii ceva mai intelegator. La serviciu urmeaza o perioada destul de aglomerata. Acum e momentul sa te concentrezi pe viata sociala si amoroasa.
ZODIA SCORPION
Universul tau interior s-ar putea destabiliza pe parcursul acestor zile. Motivul ar putea fi unul de natura sentimentala sau doar te-a necajit unul din apropiatii tai. Oricare ar fi situatia, cauta sa nu dramatizezi lucrurile si sa le privesti dintr-o perspectiva neutra, obiectiva. Prietenii ar putea juca un rol important saptamana aceasta. Fie esti acceptata oficial intr-un anturaj, fie ei tu decizia de a include …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *