Horoscop 27 ianuarie 2019. Viata i se schimba radical unei zodii

0

Horoscop 27 ianuarie 2019 Berbec
Partenerul de viata sau de afaceri te vor provoca la discutii aprinse la finalul acestei saptamani. Se pare ca ti-ai neglijat obligatiile parteneriale in ultimul timp si de aici au aparut o serie de nemultumiri din partea celorlalti. Intoarce-ti privirea, atentia si eforturile si catre zona parteneriala si rezolva amiabil conflictele ivite. Exista tentatia ruperii unor colaborari, dar sunt momente pasagere, iar dupa cateva zile totul va reveni la normal.
Horoscop 27 ianuarie 2019 Taur
Rutina din acest weekend te poate obosi, insa vei reusi sa-ti rezolvi o serie de treburi, in special cele legate de serviciu. Dozeaza-ti eforturile pentru ca organismul este destul de solicitat si are nevoie de repaus. Unele afectiuni legate de aparatul digestiv si picioare se pot accentua, dar evita zilele acestea consultatiile, analizele medicale sau interventiile chirurgicale. Exista undeva in fundal posibilitatea aparitiei periodice a acestor simptome.
Horoscop 27 ianuarie 2019 Gemeni
Dorinta de iubire este la cote inalte la finalul acestei saptamani. Sunt posibile altercatii cu persoana iubita sau cu copiii. Lasa emotivitatea si subiectivismul deoparte si fii mai atent la nevoile celor din jur. Sunt zile bune pentru a organiza mici peteceri pentru cei dragi sau pentru a te ocupa de un hobby. Sanatatea este vulnerabila in special pe segmentele aparatului urinar si cap.
Horoscop 27 ianuarie 2019 Rac
Treburile gospodaresti sunt cele mai potrivite pentru zilele astea. Curateniile generale, reparatiile curente sau cumparaturile necesare traiului zilnic le poti face cu succes. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu putin efort si bunavointa se poate cadea la pace pe orice subiect. Pentru relaxare sunt bune depanarea amintirilor din copilarie cu cei dragi, vizitele in locurile natale sau la rude.
Horoscop 27 ianuarie 2019 Leu
La finalul acestei saptamani se anunta calatorii pe distante scurte. Sunt favorizate intalnirile cu neamurile si prietenii apropiati. Se pot isca usor discutii neplacute. Evita sa dai sfaturi sau sa-ti faci probleme pentru orice informatie primita. Pe de alta parte sunt momente bune pentru studiu, invatare sau pentru planificarea unor cursuri. Ai avea spor la subiectele legate de cultura tarilor straine sau de spiritualitate.
Horoscop 27 ianuarie 2019 Fecioara
Capitolul financiar este preocuparea majora. Poti primi o suma mare de bani in urma ativitatii desfasurate la un loc de munca. Sau poti afla informatii importante legate de modificarea salarizarii si conditiilor de munca. Factorul necunoscut iti poate crea neplaceri in sfera muncii si a castigurilor obtinute de aici. Recomandabil este sa iei lucrurile asa cum sunt, fara teama si prejudecati.
Horoscop 27 ianuarie 2019 Balanta
Starile tale de spirit sunt fluctuante la finalul acestei saptamani. Se recomanda prudenta, deoarece esti tentat sa te implici in prea multe treburi si sa nu le poti duce la bun sfarsit. Se anunta momente bune pentru a merge la sauna, la un cabinet cosmetic sau la o sala de gimnastica. Bine ar fi sa iti propui si o dieta sau o minivacanta in singuratate. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile tale. Informatiile secrete pot abunda in aceasta perioada, insa sorteaza-le doar pe cele care iti sunt de folos.
Horoscop 27 ianuarie 2019 Scorpion
Momentele de introspectie, plimbarile in aer liber si somnul sunt cele mai indicate activitati pentru acest final de saptamana. Sunt posibile insomnii, vise, viziuni premonitorii sau stari de spirit destul de fluctuante. Evita spatiile aglomerate si problemele celorlalti. Sanatatea este vulnerabila. Dozeaza-ti eforturile si foloseste mai des remedii naturiste pentru imbunatatirea starii generale a organismului. Retine informatiile primite din sfera muncii!
Horoscop 27 ianuarie 2019 Sagetator
Intalnirile si dialogurile cu prietenii sunt la mare cautare in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *