HOROSCOP 27 IULIE 2017: Moment potrivit pentru a lasa in urma balastul relatiilor esuate

Berbec
Studiati experienta concurentilor. Activitatea dumneavoastra are nevoie, in prezent, sa fie adaptata la nevoile momentului. Veti descoperi intr-o lumina cu totul noua oameni si circumstante. Fiti intelegatori cu cei care va indeamna sa fiti rabdatori, fiti deschisi. Multe lucruri se clarifica acum si, intuitiv, veti putea gasi solutii originale pentru problemele dumneavoastra. Mentineti contactele cu toti cei care au nevoie de atentia dumneavoastra, cu parintii. Eveti destula energie, dar si multe emotii.
Taur
O zi potrivita pentru indeplinirea treburilor curente, pentru pregatirea de documente si rapoarte, pentru vizite planificate din timp pe la diferite instante si institutii. Nu merita sa fixati pentru astazi intalniri importante. Comunicarea poate lasa de dorit, astfel ca nu veti reusi sa obtineti rezultatele dorite. Oameni apropiati, dar si cei care asteapta atentia dumneavoastra pot fi dezamagiti pentru faptul ca interesele dumneavoastra au un caracter diferit. Acordati atentie starii de sanatate.
Gemeni
Atentia se va concentra pe fleacuri, pe rezolvarea chestiunilor practice. Orice este util daca, odata realizat, va aduce senzatia de ordine si de viata echilibrata. Nu luati decizii din impuls, trebuie sa evaluati corect situatia, pentru ca pot aparea factori noi care sa influenteze evolutia evenimentelor. Daca nu va simtiti bine, adresati-va medicului, incepeti un tratament. In relatiile personae un rol aparte revine ajutorului reciproc, grija si capacitatea de a analiza in detaliu fiecare chestiune.
Rac
Va fi o zi lunga si obositoare. Va trebui sa aveti o atentie distributiva, sa fiti in acelasi timp si colo si colo, sa ii ascultati pe toti si sa raspundeti de tot. Noua activitate va fi insotita de agitatie si de o stare sporita de nervozitate. Aveti grija sa nu sufere interesele dumneavoastra financiare. Sanatatea cere moderatie, o alimentatie corectie si odihna deplina. In masura posibilitatilor, ocupati-va de persoana iubita. Intalnirile importante le puteti amana pentru alte zile.
Leu
Straduiti-va sa intrati rapid in ritmul zilei. Ceilalti nu sunt deosebit de incantati de initiativele dumneavoastra. Va simtiti puternic, plin de energie si increzator in propriile forte.Fiti mereu cu un pas inainte, iar daca, deocamdata, ceva nu este accesibil, pregatiti atmosfera, purtati tratative, negociati. Seara va puteti indeplini una dintre dorinte.
Fecioara
Cuplati pilotul automati si faceti numai ce nu reclama decizii complexe, alegeri. Nu va grabiti, ganditi totul in tihna. Daca ati facut ceva in pripa, acum este momentul sa umblati la calitate. Nu inventati nimic nou, tineti sub control toate problemele importante, pentru a nu fi nevoiti sa faceti ceva sub presiune.
Balanta
Lucrati mai bine de unul singur, in liniste, departe de agitatie si de emotii prea mari. Poate cineva va incerca sa va determina sa intreprindeti ceva care nu intra in planurile dumneavoastra, sa manifestati preocupare. Cei din jur ar putea juca dupa reguli care nu va sunt foarte clare. Daca simtiti ca va invaluie oboseala, eschivati-va, dand vina pe agenda incarcata. Gasiti pe cineva care sa va insoteasca la sala de sport.
Scorpion
Puteti manifesta o sensibilitate deosebita fata de intentiile celorlalti,evitand cu abilitate conflicte si organizand activitatea colectiva. In paralel, construiti planuri romantice. Straduiti-va sa pastrati ordine la locul de munca, pentru a evita stresul generat de ideea ca aveti prea mult de lucru si nu reusiti sa va incadrati in timp. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *