Horoscop 27 iulie. Eclipsa totala de luna si efectele pe care le va avea asupra semnelor zodiacale

Berbec: Grupul de prieteni
Eclipsa de luna te va face sa-ti dai seama ce fel de oameni vrei in jurul tau. Astfel, incepi sa selectezi mai bine persoanele cu care vrei sa discuti si renunti cu usurinta la cei cu care nu ai nimic in comun.
Taur: Viata profesionala
Nu te simti bine cu situatia ta curenta de la locul de munca si iti doresti mai mult timp pentru tine. De asemenea, simti ca nu faci ceea ce iti place, asa ca nu va fi foarte greu sa-ti dai demisia si sa optezi pentru?altceva.
Gemeni: Filozofia personala
Eclipsele de luna reprezinta sfarsitul pentru tine, insa exista si un nou inceput. Acest eveniment te va determina sa calatoresti mai mult si iti va aduce noroc si oportunitati. Evoluezi in mod constant si adopti un nou set de valori.
Rac: Gandurile despre transformare
Incepi sa fii mai multumit cu propria persoana, astfel ca noua atitudine pe care o adopti atrage priviri. Reusesti sa seduci! Transformarea fizica nu mai face parte din planurile tale de viitor.
Leu: Relatiile tale
Karma. Incepi sa percepi altfel relatiile si, in general, conexiunile dintre oameni, motiv pentru care incepi sa le privesti cu mai mult respect. De asemenea, renunti sa te mai gandesti la relatiile trecuta, daca nu mai sunt, inseamna ca nu ai nevoie de ele.
Fecioara: Rutina zilnica
Te gandesti la un stil de viata sanatos. Vrei sa faci sport, sa iti schimbi alimentatia si sa recapeti energia aia pierduta. Acum simti determinarea de care aveai nevoie.
Balanta: Modul in care te exprimi
Incepi sa te exprimi mai deschis, sa vorbesti despre lucrurile pe care le simti, despre ceea ce crezi cu adevarat. Iti prezinti cu incredere ideile, proiectele si lucrurile in care crezi cu adevarat. Este o schimbare grozava!
Scorpion: Siguranta in propria persoana
Acum este momentul perfect sa faci schimbarile la care te gandesti de mult. Ai multa incredere in propria persoana si stii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *