HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2018. Schimbarea orei aduce norocul. Ce zodie castiga duminica la LOTO

Horoscop 28 octombrie Berbec
?La locul de munca sau in afaceri s-ar putea sa fiti foarte ocupat, dar aveti destula energie pentru a face fata tuturor problemelor. Cu putin efort, puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce ati inceput.?Este posibil ca situatia financiara sa nu fie foarte buna in aceasta perioada, dar perspectivele pe termen mediu si lung sunt incurajatoare. Puteti sa tineti cont de intuitie, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa ascultati si sugestiile partenerului de viata.?
Horoscop 28 octombrie Taur
?Se pare ca sunteti hotarat sa castigati bani prin orice mijloace, chiar daca sunt riscante. Un barbat mai in varsta ar putea incerca sa va tempereze si n-ar strica sa il ascultati. Preocuparea intensa pentru cresterea veniturilor va poate face sa ii neglijati pe cei apropiati. Ar fi bine sa gasiti o cale de mijloc.?Eastrolog.ro va recomanda sa acordati mai multa atentie relatiei cu persoana iubita si rudelor mai in varsta.?
Horoscop 28 octombrie Gemeni
?Astazi aveti posibilitatea sa rezolvati probleme familiale pe care le-ati tot amanat. Este posibil sa plecati intr-o scurta calatorie si sa faceti mici investitii pentru casa. In a doua parte a zilei s-ar putea sa intampinati mici dificultati, dar aveti sanse sa realizati tot ce v-ati propus. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati speculatiile financiare.?
Horoscop 28 octombrie Rac
?Ar fi bine sa nu va propuneti prea multe pentru azi, fiindca este pasibil sa va confruntati cu diverse incurcaturi si intarzieri. S-ar putea ca un partener de afaceri sa nu isi onoreze o promisiune. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu ii faceti reprosuri si sa amanati o eventuala renegociere.?Nu incercati sa va impuneti punctul de vedere!?
Horoscop 28 octombrie Leu
?Ar fi bine sa amanati afacerile programate pentru azi, pentru ca s-ar putea sa nu va reuseasca. Mai mult, exista riscul sa pierdeti o suma importanta. Eastrolog.ro va recomanda sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Aveti sanse de reusita in activitatile de rutina din camin sau in interesul familiei.?
Horoscop 28 octombrie Fecioara
?In prima parte a zilei se pare ca nu sunteti prea comunicativ, motiv pentru care relatiile sociale pot avea de suferit. Azi eastrolog.ro nu va recomanda sa incepeti afaceri sau colaborari noi, chiar daca primiti oferte tentante. ?In plan sentimental traversati o perioada foarte buna.?
Horoscop 28 octombrie Balanta
S-ar putea sa simtiti nevoia sa discutati cu o persoana de sex opus despre problemele sentimentale din ultima vreme. Vi se pare ca sunteti neglijat si aveti nevoie de sfaturi. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti mai sociabil. Altfel, cei din jur ar putea sa interpreteze gresit atitudinea dumneavoastra. Nu aveti motive sa vedeti totul in negru.
Horoscop 28 octombrie Scorpion
Dimineata s-ar putea sa fiti indispus si sa nu aveti chef de vorba. Eastrolog.ro va recomanda sa nu refuzati comunicarea, fiindca riscati sa va izolati. Partenerul de viata se dovedeste intelegator si va poate ajuta sa treceti mai usor peste acest moment delicat. In a doua parte a zilei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *