HOROSCOP 30 IULIE 2018: Discutii despre bani, vacante si probleme la serviciu. Exista si vesti bune. PREVIZIUNI COMPLETE pentru luni

HOROSCOP 30 IULIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Dependenta de prieteni si de persoanele din anturajul profesional iti poate crea neplaceri in relatiile cu cei dragi in acest weekend. Probabil datorita unor probleme de sanatate sau unor chestiuni profesionale simti nevoia sa te destainui cuiva care cunoaste bine toate acestea. Insa, fii prudent, deoarece subiectivismul este accentuat, existand riscul sa fii perceput gresit. Asculta atent ce iti spun ceilalti.
HOROSCOP 30 IULIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)
Finalul acestei saptamani te pune pe o scena invizibila si astfel multi vor privi la tine si-ti vor savura discursurile. Cei dragi vor fi incantati sa-ti fie alaturi, chiar daca, pe alocuri vor exista si unii care iti vor critica, fie gafele gramaticale, fie gesturile stangace. Tu ar trebui sa te simti bine, sa-ti prezinti ideile fara rezerve, dar sa tii cont, fara suparare si de remarcile celorlalti. Pana la urma se va amuza toata lumea.
HOROSCOP 30 IULIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Sunt zile bune, la sfarsitul acestei saptamani, pentru a planifica calatorii, a discuta cu persoanele aflate in strainatate si pentru a studia sau invata subiecte deosebite. Totusi este posibil sa simti tensiuni mentale dificil de gestionat. Ia pauze regulate si nu forta nota. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta sa-ti recapeti echilibrul si linistea interioara. Vorbeste strictul necesar si asculta mai mult.
HOROSCOP 30 IULIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)
Aspectele financiare comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii sunt teme reprezentative pentru acest weekend. Ai putea discuta cu succes strategii financiare pe termen lung, iar ceilalti te vor asculta si aproba fara rezerve. Totusi ar fi bine sa ai in vedere si ceva cheltuieli pentru mofturi sau situatii neprevazute. Ai incredere ca te vei descurca excelent cu administrarea banilor si bunurilor.
HOROSCOP 30 IULIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)
Ceilalti sunt atrasi de tine ca de un magnet, la sfarsitul acestei saptamani, pentru ca vorbesti frumos, ai gesturi rafinate si un farmec care imprastie in preajma ta o lumina deosebita. Insa, unii ar putea fi tentati sa profite de pe urma generozitatii tale, fie cerandu-ti bani sau favoruri, fie impulsionandu-te sa investesti in proiecte favorabile lor. Pastreaza o distanta clara fata de toata lumea si nu te lasa magulit.
HOROSCOP 30 IULIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)
In zilele acestui weekend ar fi bine sa te odihnesti, pentru ca oboseala isi va spune cuvantul si chiar se pot evidentia unele afectiuni ale sistemului digestiv si osos. Ceilalti te pot sprijini in treburile cotidiene, asa incat apeleaza cu incredere la ei. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Ai suficienta energie vitala ca sa-ti refaci bine organismul. Totul este sa vrei.
HOROSCOP 30 IULIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)
Te-ai putea distra copios la finalul acestei saptamani, alaturi de prieteni, persoana iubita si copii. Pot aparea niscai discutii aprinse, pentru ca esti tentat sa asculti mai mult de prieteni si mai putin sau deloc de cei dragi apropiati. Gaseste un echilibru intre aceste relatii si nu te lasa impresionat de unii sau de altii. In umbra exista tensiuni mocnite, de aceea fii prudent, pentru ca se pot destrama relatii bune.
HOROSCOP 30 IULIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Linistea si confortul casei, dialogurile cu membrii familiei reprezinta aspectele care te atrag in mod special in acest weekend. Chiar daca sunt multe indatoriri profesionale care iti solicita prezenta si eforturile in afara cadrului familial, cu putin efort si bunavointa vei putea aranja programul, astfel incat sa impaci pe toata lumea. Organizeaza reuniuni impreuna cu neamurile si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *