Horoscop 31 august 2018. Probleme in dragoste, multi bani si o propunere de nerefuzat

Pe plan profesional lucrurile merg excelent. Se anunta mariri de salarii, dar si propuneri de afaceri care starnesc mici furtuni emotionale. Acest pas, care presupune renuntarea la actualul job, trebuie luat dupa o analiza foarte atenta.
Citeste si?Zodiile care nu vor ezita sa te scoata din viata lor intr-o clipa
Horoscop 31 august Berbec
Berbecii vor avea o reusita extraordinara in afaceri. Dupa o perioada intensa, in care au depus eforturi monumentale, astazi vor culege roadele muncii. Pe langa satisfactia personala, de a fi apreciati pe plan profesional, vor veni si sume importante de bani, pe care berbecii le vor folosi pentru noi investitii. Singura problema a acestor nativi e ca nu-si gasesc persoana potrivita, alaturi de care sa imparta aceste momente. Poate ar fi timpul pentru o schimbare de mentalitate.
Horoscop 31 august Taur
Taurii isi vor consuma energia in mici certuri cu colegii de la serviciu. Au impresia ca sunt provocati la tot pasul, pentru a face o greseala care sa-i discrediteze. E nevoie de multa rabdare si diplomatie pentru a rezista acestor sicane. Desi primul lor impuls este sa lupte pana la clarificarea situatiei, o astfel de atitudine nu va aduce nimic bun. Cea mai buna tactica ar fi o totala indiferenta.
Horoscop 31 august Gemeni
Gemenii sunt tentati sa faca o achizitie care le-ar putea distruge bugetul. Desigur, satisfactia de moment ar fi mare, dar pe termen lung acest dezechilibru financiar i-ar putea afecta in moduri nebanuite. E posibil sa vina situatii neplacute in care chiar sa aiba nevoie de acesti bani. Un sfat bun ar fi sa calculeze de zece ori daca merita sa faca acest pas. Nu au intrat zilele in sac.
Horoscop 31 august Rac
Ziua de vineri va fi una extrem de relaxanta pentru nativii Raci. Nici lor, nici celor apropiati nu li se vor ivi obstacole, iar inceputul de weekend va fi unul excelent. Ii asteapta multa distractie si voie buna. Cel mai probabil vor merge in vizita la cel mai bun prieten, unde vor lua parte la o petrecere pe cinste, la care se vor alatura mai multi dintre cei dragi.
Citeste si?Horoscopul dragostei pentru saptamana 27 august – 2 septembrie 2018
Horoscop 31 august Leu
Leul va fi fascinat de aparitia unui strain in viata lor. Aproape ca le va lua mintile si ii vor acorda atentie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *