Horoscop 5 – 11 noiembrie 2018 Camelia Patrascanu. Luna Noua aduce certuri, despartiri si pierderi banesti

HOROSCOP.?Scorpion?- Isi regleaza sanatatea luni si marti, dar si conturile cu o persoana. Comportamente inadecvate pe care le.pot repara luni si marti. Luna Noua de miercuri din Scorpion poate avea loc o schimbare majora.Sunt modelari foarte frumoase. In weekend, calatorii si?vizite.?
HOROSCOP.?Sagetator?- Pun pret pe prieteni luni si marti si stiu pe mana cui sa mearga, trebuie sa faca o selectie a anturajului. Luna Noua de miercuri si ziua de joi ii indeamna sa renunte la niste vicii. In weekend, isi fac programul dupa libera alegere.
HOROSCOP.?Capricorn?- Reevalueaza o propunere pe care au primit-o, au numai avantaje financiare de pe urma acestei repozitionari. Isi apara punctele de vedere si opiniile. Luna Noua de joi aduce vorba de iubire, si acolo sunt multe lucruri de rezolvat. In weekend, sanatate.
HOROSCOP.?Varsator?- Se gandesc la un proiect. Se apropie de o concluzie. Luni si marti au loc intalniri si clarificari. Luna Noua de miercuri le aduce o lansare. In weekend, distractie cu prietenii.?
HOROSCOP.?Pesti?- Obtin un avantaj de la o persoana apropiata luni si marti. Au nevoie de bunavointa acestei persoane care le amana plata unor datorii, s-ar putea sa primeasca si un cadou. Luna Noua de miercuri din Scorpion si ziua de joi are legatura cu strainatatea, iar in weekend, se concentreaza pe cariera.
HOROSCOP.?Berbec?- Au o saptamana foarte importanta sub aspect relational, multe intalniri luni si marti cu scopul de a corecta ceva. Luna Noua de miercuri din Scorpion ii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *