Horoscop 5 august 2018. Castiguri financiare si cheltuieli neprevazute pentru mai multe zodii

Horoscop 5 august 2018 Berbec
Se intrezaresc cheltuieli la finalul acestei saptamani, fie pe mofturile celor dragi, fie pentru necesitatile tale cotidiene. Fii prudent si alcatuieste o lista de prioritati, pentru ca fara sa-ti dai seama tendinta de a cheltui pe te miri ce este dificil de controlat. La prima vedere poti fi incantat de achiziile facute, insa la o a doua vedere, hibele vor iesi la iveala.
Horoscop 5 august 2018 Taur
Sunt zile cu stari fluctuante, iar energia vitala pare debordanta. Dozeaza-ti eforturile si evita sa te concentrezi pe altii si pe treburile lor. Tentatia de a cauta compania prietenilor este mare si paguboasa. Stai de vorba mai mult cu tine si ia aminte la semnalele corpului tau. S-ar putea sa fie nevoie de ingrijiri medicale de specialitate. Rabdare, calm si bunavointa!
Horoscop 5 august 2018 Gemeni
Sfarsitul acestei saptamani este favorabil odihnei, meditatiilor interioare si regandirii planurilor personale si profesionale. Fiind foarte solicitat la serviciu, cu sarcini importante, care te pun in valoare este posibil sa pierzi din vedere, conflictele mocnite dintre colegi si neregulile financiare din preajma ta. Fii prudent si ia aminte la toate relatiile si situatiile in care esti implicat.
Horoscop 5 august 2018 Rac
Sunt zile bune pentru a discuta cu prieteni si cu persoane din segmentul profesional care te pot sfatui mult si bine vizavi de planurile tale personale si profesionale. Posibil ca unele informatii sa-ti displaca sau unele indemnuri sa contravina filozofiei tale de viata. Evita formularea unor opinii si concluzii conform primului impuls. Rabdarea te fereste de erori greu de remediat.
Horoscop 5 august 2018 Leu
La sfarsitul acestei saptamani, reflectoarele scenei vietii sunt indreptate asupra ta. Vei avea de-a face cu multa lume din segmentul profesional, dar si in mediul familial s-ar putea sa fii invitat la reuniuni cu neamuri mai apropiate sau mai indepartate. Ai incredere ca te vei descurca foarte bine, indiferent de situatiile ivite. Rabdarea si deschiderea sufleteasca iti vor fi apreciate.
Horoscop 5 august 2018 Fecioara
Iti sunt favorizate activitatile culturale, asimilarea informatiilor si discutiile filozofice. Rafineaza-ti mentalul si largeste-ti orizontul cunoasterii. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film deosebit sau lectureaza o carte. Astfel iti vei linisti sufletul, relaxa mintea si iti poti schimba radical viziunea despre lume si viata. Antreneaza-i si pe cei dragi in planurile tale.
Horoscop 5 august 2018 Balanta
Se intrezaresc castiguri substantiale de la si prin altii in acest weekend. Mai ales dinspre segmentul profesional ai sanse sa primesti bani, cadouri sau favoruri deosebite. Pe de alta parte ar fi bine sa te gandesti la situatia ta financiara si sa-ti regandesti planurile de investitii. Este o perioada fluctuanta din perspectiva castigurilor sau acumularilor materiale, deci fii prudent.
Horoscop 5 august 2018 Scorpion
Relatiile cu ceilalti sunt foarte active la sfarsitul acestei saptamani, astfel ca ar fi bine sa-ti deschizi sufletul si mentalul pentru informatii noi. Poate ca unii te vor necaji, fie prin remarci, fie prin gesturi total nepotrivite. Pastreaza o anumita distanta fata de toata lumea si nu te lasa impresionat de nimeni si de nimic. Vei depasi totul cu bine daca ai incredere in tine.
Horoscop 5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *