HOROSCOP AUGUST 2017 CRISTINA DUMITRESCU: Doua zodii se despart, una isi gaseste iubire vietii

HOROSCOP BERBECDragoste: Viata voastra amoroasa va fi mai linistita decat a fost in ultima vreme. Multi dintre nativii acestei zodii nu vor mai simtit nevoia sa isi dovedeasca faptul ca sunt irezistibili. Este doar o perioada de recalibrare si reprioritizare.?
Bani: Situatia voastra financiara s-ar putea ameliora putin. Va regasiti intr-o situatie in care banii va vin, chiar si fara sa ii cereti.HOROSCOP TAURDragoste: Noi tentatii apar in viata ta din punct de vedere sentimental. Ai grija ce faci daca esti deja implicata intr-o relatie. O aventura pare incitanta, insa poate avea urmari neplacute. Nu merita sa iti risti relatia de cativa ani pentru o aventura de o vara.Bani: Este o perioada marcata de noroc in domeniul financiar. Trebuie sa fiti cu ochii larg deschisi si sa nu ratati nicio sansa de a obtine castiguri suplimentare.? Un fel de premonitie, sub forma unui visa sau a unui presentiment, va va avertiza ca este momentul oportun.HOROSCOP GEMENIDragoste: Influente foarte favorabile pe plan conjugal. Este momentul perfect de a va aduce si partenerul in lumea activitatilor pe care pana acum le faceati singur. O plimbare in doi cu siguranta este mai placuta decat una in singuratate.Bani: Decideti sa adoptati masuri severe de economisire. Este o disciplina necesara daca doriti sa va consolidati situatia materiala prezenta. Pentru unii nativi, aceasta atitudine ii va proteja de un pericol care le ameninta bunastarea.
HOROSCOP RACDragoste: Inca mai suferi dupa o fosta iubire, lucru care te tine pe loc din toate punctele de vedere. Esti melancolica si te gandesti numai la trecut si la momentele frumoase petrecute impreuna. Este o atitudine bolnavicioasa si neproductiva. E momentul sa mergi mai departe si sa iti vezi de viata ta.Bani: Aveti sansa sa traiti un moment de relaxare financiara. Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la cheltuieli, insa nu inseamna ca nu trebuie sa va uitati pe ce dati banii.HOROSCOP LEUDragoste: Relatiile voastre din aceasta perioada par a sta sub semnul instabilitatii. Daca sunteti la inceputul unei relatii despre care credeti ca ar avea potential sa devina serioasa, incercati sa nu faceti nimic care sa puna sub semnul intrebarii adevaratele voastre intentii.Bani:? Ai cam ramas cu buzunarul gol si nu stii cum sa imparti ultimii bani ramasi. Ai toate sansele sa apelezi la prieteni pentru un imprumut. Nu te arunca insa la sume prea mari, pentru ca este posibil sa nu ai de unde sa le platesti inapoi. Vor veni insa si vremuri mai bune, nu te panica.HOROSCOP FECIOARADragoste: Celibatari. Sperantele voastre din domeniul sentimental au toate sansele sa se realizeze.? Multi? dintre nativii acestei zodii vor avea sansa de a-si intalni sufletul pereche. Nu putea exista un moment mai bun pentru a intemeia un camin fericit.Bani: In afaceri, sansa este alaturi de voi. Ocazii neasteptate de a face bani se ivesc in aceasta perioada. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti cu ochii larg deschisi. Atentie! Jocurile de noroc nu sunt favorizate in acest interval.
HOROSCOP BALANTADragoste:? Dragostea va rezerva o frumoasa surpriza. Fiti pregatiti pentru a o primi si fiti gata sa luati si alte decizii importante, care v-ar putea schimba vata. Mergeti inainte fara teama, astrele sunt de partea voastra.Bani: Aveti tendinta de a face cheltuieli inutile, pentru ca aveti nevoie de putina stralucire in viata voastra. Aceasta “furtuna” financiara nu aduce nimic bun. Incercati sa gasiti alte modalitati de va simti bine, care sa nu implice sume semnificative.HOROSCOP SCORPIONDragoste:? Nu disperati, chiar daca lucrurile nu au fost prea grozave pana la acest moment. Venus este cea care face mai multe persoane sa isi concentreze atentia asupra voastra. Daca cineva va intereseaza in? mod special, nu ezitati sa ii dat un mic semn de incurajare.Bani: Riscati sa va cheltuiti bani mai rapid decat ii castigati, asa ca tineti seama de sfaturile celor care va indeamna la prudenta si la cheltuieli modeste.HOROSCOP SAGETATORDragoste: Puteti fi prieteni de nadejde sau amantii pasionali in functie de ce are nevoie partenerul. Implinirea sufleteasca vine din a-i oferi celuilalt ce are nevoie, facandu-l astfel dependent. Venus va face mai fermecatori …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *