HOROSCOP august 2018. Patru zodii care vor trai o poveste magica de dragoste la final de vara

Capricorn
Capricornii singuri vor avea parte de o surpriza in viata amoroasa, inca de la inceputul lui august. Venus, planeta iubirii, se indura de ei si le aduce in viata lor, dupa ani lungi de asteptare, persoana visurilor. Nu le va veni sa creada ca li se intampla asta chiar lor! Pregatiti-va pentru cele mai fierbinti nopti de august pe care le-ati avut!
Gemeni
Ati tot facut cuceriri din iunie pana acum, dar niciuna nu s-a transformat in ceva stabil, frumos, de durata. Eh, totul se schimba incepand cu luna august, din fericire. Gemenii sunt considerati una dintre cele mai usuratice zodii deoarece se plictisesc destul de repede in relatii si, pe deasupra, au tendinta sa isi insele partenerul destul de des. Cu toate astea, dragostea adevarata da navala peste ei in august! Si atunci sa te tii! Vor afla ce inseamna, cu adevarat, o relatie adevarata.
Fecioara
Daca tot Venus se afla in semnul ei, Fecioara nu putea lipsi din lista zodiilor care traiesc o poveste de dragoste ca in basme in luna lui Gustar! Artificii, fluturi in stomac si tot tacamul de sentimente inaltatoare! Astrele spun ca oamenii nascuti sub semnul Fecioarei sunt cel mai binecuvantati din punct de vedere amoros incepand cu 2 august. Tineti minte, Fecioarelor: vibratiile bune atrag oameni buni, asa ca fiti optimisti, zambitori si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *