HOROSCOP CASSANDRA 18-24 DECEMBRIE: Tensiuni mari inaintea Craciunului, relatiile sunt puse la grea incercare

BERBEC 21.03-20.04:?Soarele este in semnul Sagetatorului, iar aceasta plasare va confera un echilibru vietii. Asta inseamna ca veti intalni mai putine obstacole si veti beneficia de mai multa energie ca de obicei. Va gasiti mult mai usor starea sa faceti tot ce va doriti.
TAUR 21.04-21.05:?Se stie bine ca sunteti vrajitorul financiar al zodiacului, asa ca veti pune mare accent pe o proprietate comuna, o mostenire, datorii sau asigurari. Va doriti sa va clarificati situatia financiara ca sa va feriti de cheltuieli suplimentare. Succes!
GEMENI 22.05-21.06:?Soarele se situeaza departe de semnul dumneavoastra si asta inseamna ca va veti conecta cu mai multa dificultate cu ceilalti. Veti depune mult efort sa va faceti intelesi si va simtiti mai obositi ca de obicei. Veti avea nevoie de odihna. Nu va neglijati!
RAC 22.06-21.07:?Veti incepe inca de la debutul saptamanii sa va faceti liste si sa va organizati ca sa puteti raspunde prezent tuturor solicitarilor celor dragi. Fiti atenti sa nu va stabiliti standarde prea inalte. Este posibil sa va hotarati sa urmati o dieta.
LEU 22.07-22.08:?Va apar in cale mai putine obstacole si lucrurile vor curge in favoarea dumneavoastra. Va indreptati atentia spre tot felul de evenimente distractive. Teatru, film, petreceri sau scurte excursii. Aveti de unde alege… Daca puteti, luati-va o vacanta!
FECIOARA 23.08-22.09:?Acum puneti accentul pe casa, familie si viata privata. Vreti sa va ascundeti de zgomotul orasului si sa va retrageti in sanul familiei unde sa va bucurati de liniste. Veti participa cu multa ravna la decorarea casei si la stabilirea meniului sarbatorilor ce vin cu repeziciune. Succes!
BALANTA 23.09-22.10:?Ritmul zilelor curge rapid si energic. Veti fi precun iepurele din Alice in Tara Minunilor. Faceti liste, va concentrati strict pe programul zilnic si vorbiti cu toata lumea. La urma urmei, sunteti un semn de Aer si aveti multe de spus!
SCORPION 23.10-21.11:?Trebuie sa stiti ca sunteti cel mai fericit semn al zodiacului in aceste zile. Aveti o multime de idei pentru sporirea castigurilor, mai ales in aceasta perioada cand vreti sa va rasfatati cat puteti de mult. Veti avea grija si de propria imagine, investind ceva bani in haine, coafura si cosmetice.
SAGETATOR 22.11-21.12:?Acum, cand …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *