Horoscop de FINAL 2018, VERDICTUL cartilor de TAROT pentru zodia ta !

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Horoscop tarot. Iata horoscopul lunii finalului de an, pentru cum incheiem decembrie 2018 si ce ne poate aduce timpul ramas pana la Anul Nou din perspectiva cartilor de tarot. Cartile de tarot sunt un set de 78 carti ce dateaza din a doua jumatate a secolului 15 si folosite in diverse parti ale Europei initial doar ca joc de carti. Apoi, incepand cu secolul al 18lea au inceput a fi folosite ca mijloc de accesare a subconstientului si informatiilor din Univers, datorita simbolismului fiecarei carti de joc ce a permis dezvoltarea acestui instrument, pentru a primi raspunsuri sau a prezice viitorul.
Cartile de tarot sunt populare in multe parti ale lumii, inclusiv in tara noastra. Ele contin 78 carti, fiecare cu imaginea, simbolismul si povestea sa. Exista cele 22 carti numite Arcana Majora ce reprezinta lectiile karmice si spirituale ale vietii si cele 56 carti numite Arcana Minora ce reflecta procesele si restristile pe care le experimentam in viata de zi cu zi.

Cartile de Tarot pot fi interpretate ca o carte de povesti ?despre viata fiecaruia dintre noi, ca o oglinda spre suflet si o cheie spre intelepciunea universala ce se rasfrange si asupra noastra.
Fiecare lectie spirituala pe care o intalnim in viata poate fi gasita in cele 78 carti de Tarot. Iar cand un specialist in tarotologie consulta cartile de Tarot cu intentia bine precizata de a livra mesaje pentru o persoana anume sau pentru o zodie anume, practic este ghidat sa afle exact lectiile pe care le avem, mesajele pe care sa le primim cu scopul de a trai o viata inspirata si frumoasa. Este ca si cum ni se pune in fata o oglinda spre sine ca sa ne accesam subconstientul colectiv.

Horoscop Tarot : BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Noul An va fi important pentru tine la un nivel profund si adanc. Privesti inainte, tot inainte, departe in viitor si reflectezi la obiectivele tale de termen lung. Sunt ele pline de inspiratie ? Sunt ele ambitioase ? Sunt ele realiste ?
Ai experimentat o pierdere in acest an, iar acest aspect te-a schimbat dintr-un anumit punct de vedere. Emotiile tale si gandurile taler au fost prinse spre ce s-a intamplat. Acum, in interiorul tau, fara sa fii …

spot_imgspot_img