Horoscop de weekend 26-27 noiembrie 2017: Scorpionii sunt obositi. Iata ce ti-au rezervat astrele pentru zodia ta

Berbec
Sambata: Te afli intr-un mediu care te deprima. Trebuie sa incerci sa te detasezi de oamenii care te influenteaza negativ si sa nu mai pui la suflet toate rautatile.
Duminica: Te gandesti sa faci o serie de schimbari in viata ta. Analizeaza cu atentie optiunile pe care le ai inainte de a lua o decizie.
Taur
Sambata: Treci printr-un moment mai sensibil al relatiei tale, insa nu ar trebui sa intri in panica. Toate problemele se pot rezolva prin toleranta, intelegere si conversatii calme.
Duminica: Daca vrei sa iti cumperi ceva pentru aceasta iarna, nu ezita! Acum este momentul perfect sa faci unele cumparaturi. Doar ca ar fi bine sa te consulti cu partenerul de viata inainte.
Citeste si? HOROSCOP URANIA 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE: Atentie, cod galben in relatie, se anunta crize de gelozie. PREVIZIUNI pentru toate zodiile
Gemeni
Sambata: Incerci sa fugi de schimbare si sa ignori lucrurile care se imodifica in jurul tau. Ar trebui sa iesi din starea de negare si sa accepti faptul ca uneori trebuie sa te confrunti cu ?unele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *