Horoscop de weekend. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru aceste zile

BerbecAptitudinea ta de a-i face pe ceilalti sa rada va fi pusa in valoare in acest weekend. Vei fi in centrul atentiei iar asta te va incanta. Pe plan financiar, situatia nu e deloc roz dar lucrurile se vor indrepta cat de curand.TaurLatura ta artistica va iesi la suprafata in prima zi a sfarsitului de saptamana. Pusa in mijlocul unei multimi, va trebui sa gasesti rapid o metoda de a-i distra pe cei din jur, iar cea mai simpla metoda ramane sa apelezi la talentul tau ascuns.GemeniNu iti risipi energia inutil. Daca trebuie sa faci ceva anume, limiteaza-te doar la acel lucru si nu incerca sa il intorci pe toate fetele. Daca ai probleme medicale, nu ezita sa contactezi un medic. Poate fi vorba de ceva serios!RacDaca vrei sa fii disciplinat pe plan personal, ar trebui sa nu te mai vezi cu anumiti “prieteni” din anturajul tau. Compania lor este nociva pentru tine si vor ajunge curand sa-ti schimbe comportamentul. Duminica vei fi plecat intr-o deplasare lunga.LeuIncearca sa profiti de aceste doua zile libere pentru a-ti intari relatiile de prietenie. Daca simti ca esti exclusa tot mai des de la unele evenimente, ai putea sa fii mai sociabila. Nimanui nu-i place o persoana morocanoasa si incruntata tot timpul!FecioaraDaca tii cont de parerile celorlalti tot timpul, vei sfarsi prin a-ti distruge personalitatea. Chiar daca te afli intr-un impas financiar, nu e cazul sa te grabesti si sa ceri un imprumut. Incearca sa faci mai multe economii!BalantaDaca ai de rezolvat ceva important in acest weekend, impune-ti sa finalizezi intr-o anumita perioada de timp.
?
Facand asta, vei putea sa acorzi timp de calitate si celor care conteaza cu adevarat: copiii si parintii tai.ScorpionStii prea bine ca regulile jocului nu pot fi schimbate in timpul partidei. Daca ai stabilit ceva cu iubitul, respecta-ti cuvantul dat si fa in asa fel incat si el sa o faca. Astfel, veti castiga mai multa incredere unul in celalalt.
Incearca sa profiti de aceste doua zile libere pentru a-ti intari relatiile de prietenie. Daca simti ca esti exclusa tot mai des de la unele evenimente, ai putea sa fii mai sociabila. Nimanui nu-i place o persoana morocanoasa si incruntata tot timpul!FecioaraDaca tii cont de parerile celorlalti tot timpul, vei sfarsi prin a-ti distruge personalitatea. Chiar daca te afli intr-un impas financiar, nu e cazul sa te grabesti si sa ceri un imprumut. Incearca sa faci mai multe economii!BalantaDaca ai de rezolvat ceva important in acest weekend, impune-ti sa finalizezi intr-o anumita perioada de timp.
?
Facand asta, vei putea sa acorzi timp de calitate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *