Horoscop dragoste 12-18 martie 2018. Bat clopote de nunta pentru cateva zodii. Dar vestile nu sunt bune pentru toti

Horoscop dragoste. Iata ce va rezerva astrele in plan afectiv in saptamana 12-18 martie 2018. Bat clopote de nunta pentru cateva zodii. Dar vestile nu sunt bune pentru toti.

Horoscop dragoste Berbec
a”Sunt singur, gata de actiune!”. Acesta este motto-ul saptamanii. Hormonii iti cam tropaie, drag Berbec. Zeita iubirii iti face pe plac si iti ofera tot timpul oportunitati. Daca esti deja implicat intr-o relatie, parca-parca se aud clopotele de nunta. Dragostea pluteste in aer!

Taur
Cel/cea pentru care iti bate inima cu putere este pregatit(a) pentru urmatorul pas: luarea angajamentului. Jupiter retrograd te ajuta sa iei deciziile corecte. Daca esti deja casatorit , s-ar putea sa apara mici tensiuni care pot fi a”reparate” petrecand timp de calitate impreuna cu familia.

Gemeni
Un prieten drag, cu care iti facea placere sa pierzi timpul, reapare in viata ta. Dar interesele nu mai sunt deloc de camaraderie, ba chiar s-ar putea sa iasa cu focuri de artificii in dormitor. Sariti peste multe etape pentru ca, nu-i asa, sunteti cunostinte vechi. Pentru cei implicati deja intr-o relatie serioasa, se anunta programari la restaurant si vizite prin magazinele cu rochii de mireasa si costume de ginere.

Rac
Nu esti in dispozitie pentru romantism, iar daca esti singur, te vei retrage si mai mult. Jupiter retrograd iti scade si mai mult interesul pentru a cunoaste pe cineva. Daca esti implicat intr-o relatie este recomandat sa discuti sincer si deschis despre anumite lucruri care te framanta, altfel se vor acumula frustrari periculoase.

Horoscop dragoste Leu
Dragostea inseamna libertate. Ai grija sa nu iti tratezi partenerul ca pe o posesiune. Asculta punctul de vedere al partenerului. Fii diplomat! Ai tendinta de a fi agresiv, in comportament si in limbaj, iar acest lucru poate dauna grav sanatii cuplului. Fa exercitii de relaxare, practica recunostinta, iar armonia si pacea vor domni in relatia ta.

Fecioara
Trandafiri? Ciocolata? Parfumuri? Intalniri surpriza? Te cam rasfata partenerul, nu-I asa? Te simti bine in aceasta relatie si vei face tot ce iti sta in puteri pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *