Horoscop dragoste 12-18 noiembrie 2018: cum atragi norocul de partea ta, se anunta o saptamana aventuroasa

BERBEC
Este semn bun pentru tine pe plan sentimental in acest inceput de saptamana.?Ai sansa de a cunoaste o persoana interesanta, insa asta doar daca te hotarasti sa iesi si sa socializezi mai mult. Daca esti implicata deja intr-o relatie serioasa, cel mai probabil vor exista suficiente momente tensionate intre tine si partener astfel incat sa refulezi. Atat tu, cat si el veti avea mult de munca pentru a va reface legatura daca acum va veti spune cuvinte dure.?
TAUR
Iti vei incepe saptamana avand anumite dubii cu privire la fidelitatea partenerului de viata.?E posibil sa ai cateva motive pentru care ai ajuns sa te gandesti la ce e mai rau, dar, cu toate acestea, nu acuza fara sa ai dovezi clare. In caz contrar, nu vei face altceva decat sa te pui in situatia de a asculta neputincioasa minciunile iubitului sau sotului tau. O persoana mai in varsta iti va da un sfat util, ia-l in seama!
GEMENI
Nu vei avea parte de o atmosfera prea relaxanta acasa in aceasta saptamana.?Cu toate acestea, poti da dovada de maturitate pentru a reusi sa impiedici iscarea unui mare scandal. Daca reprosurile devin exagerate si niciunul dintre voi nu se opreste din critica, cu siguranta veti ajunge intr-o situatie critica. Incearca pe cat posibil sa iti pastrezi calmul si sa analizezi bine daca motivele chiar sutn grave sau doar le dati voi o importanta mai mare decat ar trebui.?
RAC
Pentru ca esti foarte ocupata inca de la inceputul acestei saptamani, tot greul va pica pe umerii partenerului de viata.?Va fi si mai dificil pentru acesta in cazul in care aveti copii. Pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *