Horoscop eveniment: Luna Noua in Varsator, 4 februarie 2019. Are legatura cu eclipsa totala de Luna sangerie din vara 2018!

0

Prima Luna Noua din 2019 ce are loc DUPA puternica eclipsa totala de Luna plina sangerie din ianuarie are loc luni 4 februarie in Varsator. Este a doua Luna noua 2019 in astrologie si nu este una obisnuita. Aceasta Luna Noua este prima ce are loc in Varsator dupa ultima eclipsa totala lunara intensa si furioasa ce a fost in iulie 2018 tot in Varsator ! Se incheie, astfel, un ciclu important de jumatate de an intre eclipsa in Varsator din vara trecuta si un nou inceput oferit de Luna Noua de acum ! Orice Luna noua este oportunitatea oferita de Univers de a incepe ceva nou si mult dorit.
Aceasta Luna Noua va fi una din cele mai puternice pe care o vom avea in acest an si ne ofera un sentiment de optimism ce ne-a lipsit in ultima luna.

Este o oportunitate extraordinara sa ne crestem vibratia si sa ne reinnoim angajamentul in fata viselor si idealurilor noastre, este un timp de reinnoire si start proaspat, si ce mai start !

Luna Noua in Varsator de Luni este una rece si fara emotii, dar, ca o dimineata senina de iarna, ea aduce o claritate de cristal in viata ta si te poate ajuta sa iti introduca schimbari necesare. Te simti captiv si incatusat in anumite limitari sau restictii de orice natura, bani, relatie, job, casnicie, credinte vechi, obiceiuri de care nu reusesti sa te debarasezi ? Este vreme sa gandesti in afara obisnuitului. Primul pas este sa capeti distanta de sursa nefericirii tale. Este ca si cum Universul te pune intr-un colt stramt, neoferindu-ti nicio alta cale de iesire din limitarile tale curente decat cel de a face un mare salt de credinta in afara lor.

Asa cum spunea Albert Einstein : a”Nu putem solutiona problemele cu aceeasi gandire cu care le-am creat.”

Viata ta are nevoie acum de propria atingere de geniu ! Fii sincer cu tine si, in timp, vei gasi oamenii in preajma carora poti fi tu insuti. Astfel, ceea ce era imposibil inainte, brusc capata viata si sens si posibilitate.
Semnificatie Luna Noua in Varsator din 4 februarie

Aceasta Luna Noua este o noua oportunitate de a pune in aplicare schimbari pozitive necesare. ?Putem reusi mai bine de aceasta data ! Avem o noua sansa de a face lucrurile asa cum trebuie pentru noi ! Varsatorul vrea sa aduca o diferenta in lume ! Unde vrei sa fii in anii ce urmeaza ? Care iti sunt visele si idealurile ? Care iti sunt oamenii pe care ii ai alaturi in calatorie ? Acum este sansa noastra sa implinim ce vrem.
De exemplu, daca te-ai jucat intr-o relatie, testand apele, este timpul sa te decizi daca chiar vrei sa duci lucrurile mai departe. Sau, sa spunem, ai planificat o calatorie si ti-ai imaginat toate locurile minunate in care ai dori sa fii. Acum este timpul sa te decizi daca vei merge mai departe sau a fost doar un vis frumos al mintii. Inca avem acest timp la dispozitie in care sa progresam si sa facem lucrurile bine.

Aceasta Luna Nouain Varsator ne poate aduce in fata dileme importante care ne dau indoieli legat de viitor.

Sub semnul Varsatorului independent, chiar primim sansa de aur de a progresa si de a fi proactivi, cu viziune clara. Ce cadou minunat de la Univers ! Avanseaza cu prudenta ca sa eviti greseli, cel mai bine incepe saptamana observand cu atentie totul si reconectandu-te cu lucrurile si oamenii deja cunoscuti si introdu treptat noutatea.
Universul vrea sa ne dea idei noi si progresiste …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *