Horoscop eveniment: Razboinicul Marte intra in senzualul Taur pentru 6 saptamani, chiar de Ziua indragostitilor! Ce aduce zodiei tale aceasta combinatie ciudata?

0

Marte in Taur. Dupa 6 saptamani in Berbec, inca de la 1 ianuarie 2019, razboinicul si energicul Marte intra in Taur pe ?14 februarie, unde va sta pana pe 31 martie 2019. Pregateste-te sa devii de neoprit, asta dupa ce intelegi ce aduce aceasta ciudata combinatie de energii si o faci sa lucreze in favoarea ta !
Marte, planeta miscarii si a impulsivitatii care ne duce tot inainte intra in romanticul, lentul, loialul si incapatanatul Taur, semn condus de Venus, zeita dragostei, chiar de Ziua Indragostitilor, teoretic ziua cea mai romantica din an. Acest tranzit are loc o data la doi ani, asa cum se intampla cu orice tranzit al lui Marte printr-o zodie.

Combinatia dintre planeta rosie si furioasa Marte si zodia senzualitatii si a lentorii Taur pare a duce la o struto-camila. Exista insa si parti bune ale acestui tranzit incapatanat.

Cum se stie, Marte este planeta actiunii, razboiului, sexului, impulsului puternic si nestapanit. Este asertiva, agresiva, impulsiva, dominatoare, dura, cruda, excitata. Taurul, pe de alta parte, este rabdator, se misca lent, este practic si este a?? condus de Venus. Da, stim cum se spune, barbatii sunt de pe Marte si femeile sunt de pe Venus. Ideea de baza este ca sunt doua energii TOTAL DIFERITE, de unde si comparatia cu o struto-camila.

Cum va reusi Marte sa actioneze si sa se asume in stilul sau, intr-o maniera specifica Taurului, sau chiar lui Venus, coordonatoarea sa? Marte este incredibil de motivant si puternic. Ne impinge sa facem miscari si, cel mai important, sa ajungem la linia de sosire pentru ca Marte nu crede in ideea de a pierde.

Taurul este incapatanat, persistent si condus de ideea de siguranta.

Ce iese din combinatia acestora?

Veste proasta: ne putem zbate mult in a lua initiativa. Veste buna : suntem suficient de perseverenti sa te atingem scopurile pana la capat.
In urmatoarele sase saptamani, vei avea multa determinare incapatanata la dispozitie ca sa iti abordezi aproape orice sarcina. Este greu sa convingi pe Marte in Taur sa se miste, insa de indata ce o face, sa te dai la o parte din calea sa ! Marte in Taur este ca un tanc, nimeni nu ii poate sta in cale.
Este o energie lenta dar foarte tenace, ce are rabdare si determinare, precum cea a broastei testoase care, in competitie cu iepurele, a iesit invingatoare.

Marte in Taur da o perioada fantastica pentru :
Abordezi dinamic aspecte financiare de orice fel
Sa slabesti, sa iti remodelezi corpul prin fitness perseverent, zi dupa zi
Sa te bucuri de placeri culinare, de sex sau de orice forma de confort bazat pe cele cinci simturi.

Ce semnifica faptul ca Marte intra in senzualul Taur chiar de Ziua Indragostitilor?
Bun, acum ca ne este clar care e esenta lui Marte in Taur, iata cum ne impacteaza aceasta energie in ziua cea mai romantica din an. Marte in Taur adora sa se scufunde si rasfete in placerile vietii. Taurul este senzual si nu doar intr-un mod fizic, atractiv. Taurul se bazeaza si traieste prin cele cinci simturi, deci trebuie sa o ia mai usor din cand in cand, in ciuda dedicarii si perseverentei sale.

Noi trebuie sa profitam de iubirea pe care Marte in Taur o are pentru frumusete, natura, placeri si delicii senzuale si carnale. Marte e pasional iar Taurul este lent, deci asta cere un mod lent si pasional de a face dragoste. Oricum, Scorpionii sunt conceputi in aceasta perioada a anului si sunt multi Scorpioni in lume.
Deasemenea, daca ai muncit prea mult, Marte in Taur iti reaminteste sa iei o pauza binemeritata. Iata ce combinatie interesanta ne asteapta !

?
?
Ce aduce fiecare zodii acest tranzit special de 6 saptamani?
Marte in Taur intre 14 februarie si 31 martie 2019 este despre a tezauriza, materializa, monetiza si consolida. Este o energie lenta ce face totul pe indelete si bine, de indata ce se urneste. In functie de unde se afla Taur in raport cu zodia ta natala, iata cum te influenteaza aceasta energie !

Marte in Taur. BERBEC?
Pregateste-te sa iti ridici cheltuielile ! Marte in sectorul tau despre bani te va face sa cheltui mai mult, din mai multe motive bine intemeiate. Ai putea avea musafiri, facturi mai multe sau sa faci acele mari cumparaturi si achizitii la care te gandesti de ceva timp. Este si un timp fabulos sa iti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *