Horoscop februarie Camelia Patrascanu: Banii, dragostea, locul de munca

Horoscop februarie – BERBEC
In cariera e posibil sa existe evenimentele cele mai importante: intalniri, sedinte, hotarari. Acestea vizeaza asumarea unor responsabilitati, a unor functii sau decuplarea de la niste responsabilitati care nu-i mai onoreaza.
In felul acesta evita o problema, o paguba, oricum isi fac calcule financiare, ce castiga si ce pierd.
Decizia poate sa fie peste noapte, le atinge si familia prin efect financiar sau prin orarul de viata sau de munca.
Horoscop februarie – TAUR
Au de lucru cu legea, aprobari, avize. Poate le vine in minte un proiect foarte stufos din punct de vedere al actelor sau se afla intr-un punct al demersurilor lor unde e foarte importanta intalnirea cu o persoana din administratie si obtinerea unei aprobari.
Reusesc sa rezolve lucrul acesta prin intermediari, facilitatori, prin persoane care macar le dau un sfat foarte bun.
Horoscop februarie – GEMENISe gandesc la imbunatatirea situatiei actuale. Cum pot sa compenseze niste pierderi care s-au acumulat din trecut, legate de sanatate, de relatie. Niste pierderi care le da sentimentul ca e ceva incomplet.
Aceste decizii pe care le iau pot sa-i ajute sa gaseasca o formula de viata prin care sa compenseze. Fie accepta si merg mai departe cu lucrurile bune pe care le iau in viata, fie accepta si-si schimba comportamentul si gandirea si-n felul acesta reusesc sa acopere acel gol din viata lor. Poate fi legat si de munca si reusesc sa-si eficientizeze foarte bine activitatile.
Horoscop februarie – RAC
La ei, problema cea mai importanta poate fi una relationala si parteneriala, fie ca e vorba de relatia conjugala sau de afaceri. Trebuie sa treaca printr-o sita sa vada daca partenerii sunt de cursa lunga.
Este o decizie relationala-parteneriala. E bine sa analizeze contextul conjugal al venirii unor copii sau ai cresterii copiilor daca deja ii au.
Horoscop …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *