HOROSCOP FENOMEN RAR si MAJOR: Nicio planeta nu este in miscare RETROGRADA pana in MARTIE 2019! Ce aduce UNIC pentru ZODIA TA aceasta OPORTUNITATE?

Traim un fenomen astral major, rar si extrem de binecuvantat in aceasta perioada, care va tine pana pe 5 martie 2019 : toate planetele sistemului solar sunt in miscare directa, deci nu exista niciun astru care sa ne puna la teste karmice prin miscarea sa retrograda. Din contra, cand un astru e in miscare directa, beneficiem si noi si suntem in miscare spre viitor cu toate panzele sus si motoarele turate !
Dar ce inseamna, pentru noi toti colectiv si pentru fiecare zodie in parte, faptul ca TOATE planetele merg tot inainte, fara urma de incetinire, oprire, frana, repornire?

Pe 6 ianuarie, Uranus a iesit din retrograd si s-a alaturat celorlalte planete aflate deja in miscare directa. Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto, toate merg cu gratie si armonie inainte.

?Cand planetele sunt toate in miscare directa, se deschide o puternica si imensa fereastra in timp, prin care avem parte de progres rapid in toate domeniile vietii noastre.

Sunt ani la rand cand asa ceva nu se intampla si suntem a”sicanati” de astre prin?diverse blocaje sau amanari din drumul spre viitor.? Insa acum avem semaforul pe verde aprins, avem unda verde sa ne lansam cele mai importante planuri, relatii, vise si sa si vedem cum are loc un progres imens.

Foloseste acest interval de timp pentru ca va dura doar pana pe 5 martie 2019 cand Mercur intra in primul retrograd al anului. Vom avea o scurta fereastra de timp, tot asa cu toate astrele in miscare directa, din 28 martie – cand Mercur iese din retrograd – pana in 10 aprilie, cand intra Jupiter in retrograd.
Apoi, absolut tot anul va fi plin de diverse tranzite retrograde, fiecare cu tema sa, provocarea si lectia sa pentru noi.

CE INSEAMNA RETROGRAD?
Cand se spune ca o planeta este retrograda, indiferent de planeta, ea se misca inapoi pe cer din punctul nostru de vedere de pe Pamant. Desigur, nicio planeta nu se misca cu adevarat inapoi in miscarea sa in jurul Soarelui. Dar astrologia, stiinta analizei si interpretarii miscarilor astrelor pe Cer privite de pe Pamant, este creata de oameni, locuitorii Terrei, swi se bazeaza strict pe perspectiva noastra de aici. De aici de pe Pamant, oamenii observa schimbarea importanta cand o planeta are viteza mai lenta (si planurile sau relatiile noastre capata viteze lente), cand ingheata pe cer (totul in viata noastra se opreste ca intr-o statie de tren), cand se misca inapoi (trebuie sa ne revizuim planurile actuale sau sa revizitam trecutul) sau reporneste tot inainte (putem si noi sa avansam cu vant in pupa inainte spre viitor).
Miscarile retrograde par sa ne bantuie si prezinta un mare interes printre oameni, dar de fapt ele sunt binecuvantari deghizate. Ele ne permit momente de respiro pentru a face ajustari in planuri sau sa retraim o lectie karmica cu care trebuie sa ne reconectam pentru a vindeca si rezolva ce a ramas nerezolvat in trecut, ca sa putem sa ne atingem potentialul cel mai inalt in viitor.

RELATIILE MERG TOT INAINTE
In 2018, am avut un Venus retrograd foarte dificil si relatiile ne-au fost testate. Orice problema ascunsa din vietile de iubire si parteneriate a fost adusa la lumina pentru a fi confruntata. Daca a aparut un fost/fosta, a insemnat ca fie ti s-a dat sansa sa reiei relatia fie sa iti dai seama ca nu e ce ai nevoie. Relatiile subrede sau nepotrivite au fost scuturate pentru ca problemele sa se rezolve sau sa apara despartirea.
In aceasta fereastra norocoasa de timp pana in 5 martie, Venus va fi in forma maxima si e un timp excelent sa incepi relatii, sa te logodesti sau sa te impaci un un fost daca ati analizat matur ca este cel mai sanatos pentru voi asa.
?
?
PROIECTELE SI PLANURILE MERG TOT INAINTE
Marte este coordonatorul energiei, determinarii si vointei noastre de a persevera. Cu Marte direct acum, suntem asigurati ca e o perioada ideala sa lansam proiecte si campanii noi, produse noi sau sa incepem o noua cariera.
Saturn – care coordoneaza longevitatea, responsabilitatea si detaliile bine facute pentru succes pe termen lung – se misca si el fericit tot inainte pe Cer. In Capricorn, el ne promite oportunitati de afaceri excelente si fructe culese ca urmare a muncii bine facute.
Mercur – care coordoneaza comunicarea, contractele, afacerile, tehnologiile – este si el in miscare directa pe Cer, deci toate aceste zone ale vietii noastre cunosc progres si crestere. Daca ai avut proiecte cu diverse amanari, obstacole, blocaje in ultimii ani sau mai exact in ultimele 7 luni din 2018, acum este timpul sa bandajezi ranile si sa treci inapoi la treaba pentru a te duce pe urmatorul nivel de evolutie.

NOROCUL ESTE DE PARTEA NOASTRA
Jupiter, divina noastra planeta de miracole si binecuvantari, va fi extrem de fericit in timp ce canta spre tot inainte in Sagetator, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *