HOROSCOP IANUARIE 2019. Vezi daca te numeri printre zodiile norocoase in prima luna a anului

Berbec
Ianuarie este una dintre cele mai dinamice luni ale noului an. Venus si Luna noua raspandesc energie, vei avea un ritm de viata alert, cu multe evenimente si intamplari frumoase. Saturn aduce o veste buna pentru viata de familie si de cuplu si imbogateste serile petrecute in doi.
Fecioara
Dragostea iti surade chiar de la inceputul anului viitor. Nu este exclus sa cunosti pe cineva chiar in noaptea de Revelion, daca esti singur sau singura.
Daca esti hotarat sa renunti la burlacie, astrele te vor ajuta. Iar daca ai o relatie stabila, nimic nu va intuneca fericirea in cuplu in ianuarie si veti face impreuna multe planuri pentru vara viitoare.
Sagetator
Astrele iti ofera sansa sa iti schimbi viata de anul viitor si sa te bucuri de noutati si activitati benefice. Vei avea alte prioritati, alte domenii de interes, vei fi mai apropiata de familie si, poate, vei deveni mama pentru prima sau pentru a doua oara. Dragostea si locuinta vor fi prioritare chiar din luna ianuarie.
Zodiile norocoase la bani
Gemeni
Ar trebui sa te bucuri de fiecare clipa in doi. Dragostea capata valente noi si iti da curajul sa pui in practica proiecte de familie costisitoare.
Chiar daca vei avea o scurta perioada mai dificila in relatia intima, lucrurile se vor indrepta curand si vei avea suficienti bani sa ii faci o surpriza persoanei iubite.
Rac
Se anunta castiguri bune chiar de la sfarsitul lunii ianuarie. Ai proiecte ambitioase pentru urmatoarele luni si acestea necesita multi bani.
Daca ai deja un credit mare, vei reusi cu multa chibzuinta sa platesti cea mai mare parte din suma datorata si sa scapi de o povara de pe suflet, se arata in horoscopul lunii ianuarie 2019.
Varsator
Vei cheltui sume bune sa iti infrumusetezi casa sau vei strange bani pentru un avans de locuinta noua. Toate schimbarile pe care vrei sa le faci pornesc din dragoste pentru partenerul de viata sau pentru copii. Iar in luna ianuarie sunt mai multe sanse sa muncesti si sa aduni mai multi bani pentru planurile tale.
Zodiile norocoase in cariera
Balanta
Prima luna a noului an este potrivita pentru contacte si relatii profesionale noi, iar promisiunile pe care le primesti vor fi curand transpuse in realitate.
Bugetul tau, modest la inceput de an, va creste progresiv. Din 25 ianuarie, cand Venus va fi de partea ta, se anunta castiguri mai mari, si vei avea o situatie materiala mult mai buna.
Pesti
Prima luna din noul an aduce cateva schimbari legate de cariera si de locul tau de munca. Marte si Mercur se intalnesc ajuta indeosebi proiectele personale, dar si ambitiile profesionale. Luna plina din 21 ianuarie ar putea marca un moment prielnic daca esti in cautarea unui loc de munca.
Capricorn
Ianuarie si februarie sunt lunile cele mai bune sa iti cauti un loc de munca si sa insisti pe langa oamenii cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *