Horoscop Leu 2017: Acestea sunt primele previziuni astrale generale

Anul 2017 este pentru Lei dinamic, agitat, cu deplasari numeroase, cu evaluari si razgandiri legate de studii sau de modalitatile de afirmare in plan profesional.
Cu casele cadente puternic activate si in 2017, indicat ar fi sa te gandesti bine la ceea ce ai realizat pana acum si la pasii de urmat pe mai departe. Extragand invataturile din evenimentele trecute, ai toate sansele sa construiesti pe baze solide in viitor, mai ales in plan profesional si relational.
Leii au parte de sustinere din partea astrelor si in 2017, pentru ca Uranus din Berbec si Saturn din Sagetator aspecteaza armonios Soarele nativ al Leilor. Totusi, rezultatele actiunilor tale nu apar atat de repede cat ti-ai dori. Acest lucru te poate predispune la agitatie si te poate face sa-ti dai cu dreptu-n stangul in momente cheie.
Fiindca Jupiter se afla in casa a III-a a Leului pana in octombrie 2017, progresezi cel mai usor prin invatarea de lucruri noi (cultiva-ti un talent!) si comunicand despre ceea ce stii sa faci mai bine, despre ceea ce te individualizeaza in ochii celorlalti, dar si prin explorarea mediului in care traiesti.
Citeste si? Horoscop Mariana Cojocaru: Descopera capcanele toamnei 2016, in functie de zodia ta
In martie si septembrie 2017, Jupiter se va gasi in aspecte tensionate cu Uranus, punandu-ti la incercare conceptiile despre viata, mai ales cele legate de parteneriate.
Uranus se afla de mult timp in casa a IX-a a Leului (casa filosofiei existentiale, a sistemelor de credinte religioase, filosofice, juridice, dupa care iti conduci viata, dar si a studiilor superioare, a relatiilor cu strainatatea, a calatoriilor). Astfel, in 2017 se poate ca anumite planuri de calatorie sau afaceri de import-export sa fie intarziate ori date peste cap de lipsa unor documente, a unor autorizatii, a unor studii sau diplome.
Relevante pentru Lei in 2017 sunt si eclipsele care au loc in zodia Leului si in semnul opus, Varsator, care pentru Lei este casa parteneriatelor.
Pe 11 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *