Horoscop lunar AUGUST 2018. 8 momente MARI cu lectii, eclipsa, provocari, prudenta dar si multe lucruri bune!

Horoscop lunar AUGUST 2018. Iata horoscopul unei luni cu totul speciale, luna august 2018, ultima luna scaldata de Soarele si sezonul verii, in plin sezon al eclipselor, al zodiei Leului si al planetelor retrograde dar totodata cu un alt tip de energie decat cea a fierbintei si agitatei luni iulie.
August ne asteapta si ne promite lectii, provocari, dar si vindecari. Ne cere prudenta dar ne ofera speranta si armonie.

August este o luna buna, dar prima sa parte poate fi istovitoare din cauza aparitiei multor schimbari bruste care ne pot indruma spre directii pentru care nu suntem inca pregatiti. Insa indiferent ce apare, nimic nu este asa de urgent sau grav precum pare. Incet incet ne ajustam ritmul iar miscarile radicale de acomodare nu sunt necesare, ba pot fi chiar contra-productive.
A doua parte a lunii ne ajuta sa ne potolim si asezam, sa ne relaxam si sa avem incredere ca suntem in locul potrivit, ca facem lucrurile potrivite si ca mergem in directia buna. Cu aceasta atitudine, vom putea clarifica neintelegeri aparute in ultimele saptamani cu Mercur retrograd.
Finalul lunii schimba total energia, incepe zodia Fecioarei, Marte iese din retrograd iar Luna plina este in spiritualul Pesti, deci ne creste increderea si siguranta de sine. Devenim constienti ce greseli am facut si invatam ceva din ele, dedicandu-ne muncii de detaliu atat de necesara unei toamne de succes ce ne asteapta !
?
Horoscop lunar AUGUST 2018. Ce este special si specific lunii august 2018?
-??????? pe 6 august, planeta iubirii si relatiilor Venus paraseste Fecioara si intra in Balanta.

-??????? Pe 7 august, rebelul si imprevizibilul Uranus care s-a mutat in Taur din 15 mai si va fi acolo pana in 2026, acum devine retrograd aici in Taur.
-??????? Pe 11 august, o Luna noua speciala in Leu este insotita de cea de-a treia eclipsa a sezonului, anume eclipsa partiala de Soare in Leu.
-??????? Pe 13 august, Marte retrograd ajunge in Capricorn unde sta pana pe 27 august, dupa care revine, in sfarsit, la miscarea sa directa.
-??????? Pe 23 august, Soarele intra in zodia Fecioarei si ne pregatim pentru rigoare si treaba de toamna.
-??????? Pe 26 august, Luna plina este in spiritualul Pesti.
-??????? Pe 27 august, ne bucuram pentru iesirea razboinicului Marte din retrograd.
Alaturi de aceste aspecte astrale importante ale lunii august, sunt multe altele mai mici dar definitorii pentru ce se intampla in cer dar si aici, pe Pamant.
Horoscop lunar AUGUST 2018. Iata principalele mesaje de care sa tinem cont urmare a acestor 7 momente mari ale lunii august 2018 :
Pe 6 august, planeta iubirii si relatiilor Venus intra in Balanta. Iata o combinatie cooperanta, iubitoare si echilibrata ! Venus si Balanta par a fi facute una pentru cealalta!
Balanta este semnul asociat cu relatiile unu-la-unu. Cand Venus intra in Balanta, suntem binecuvantati cu o perioada dulce si buna de pace care ne lumineaza parteneriatele si viata sociala. Balanta este, desigur, cel mai echilibrat semn zodiacala iar Venus are o energie plina de cooperare, iar impreuna ne aduc dreptate, fericire si impacare. Cu totii putem acum sa tintim spre mai multa pace in vietile noastre, atat singuri cat si cu altii.
Pe 7 august, rebelul si imprevizibilul Uranus este retrograd in Taur pana pe 6 ianuarie 2019.
Uranus are nevoie de aproximativ 84 ani sa faca o revolutie completa in jurul Soarelui, astfel petrecand in medie 7 ani in fiecare semn zodiacal. In luna mai 2018, Uranus s-a mutat din Berbec in Taur unde va sta pana in 2026. Uranus se misca retrograd aproximativ in fiecare an pentru 148 – 155 zile.
Cand Uranus este retrograd, libertatea interioara devine focusul nostru principal. Uranus este planeta marilor treziri si schimbari iar orice miscare a sa, dintr-o zodie in alta sau din direct in retrograd sau invers, NU ramane vreodata neobservata in vietile noastre!

Uranus retrograd este un timp de schimbare interna ca raspuns la schimbari externe din viata ta. Poate ai anticipat o schimbare majora in viata ta sau ai incercat sa initiezi o schimbare pentru libertatea ta personala, dar nu s-a intamplat nimic. In acest caz, Uranus retrograd va induce in tine acele schimbari interne in atitudine si comportament care sunt necesare pentru ca schimbarea dorita sa devina posibila. Sau poate ai fost prea rebel fortand schimbari radicale, dar ai avut fie ignoranta fie inocenta tineretii si nu a iesit inca. Oricare ar fi cazul tau, acest tranzit le lasa sa procesezi mai intai in interiorul tau, sa ai o constiinta mai mare si inspiratii cu privire la schimbare inainte de a o manifesta in exterior atunci cand Uranus reincepe mersul direct.

Pe 11 august, Luna noua in Leu vine la pachet cu eclipsa partiala de Soare in Leu.

Aceasta este a treia si ultima eclipsa a sezonului de vara 2018. Fenomenul este special pentru ca este influentat in principal de conjunctia cu Mercur retrograd. Eclipsele de Soare si Luna noua inseamna sfarsit dar intotdeauna un nou inceput ! Temele majore ale acestei eclipse vor fi ganditul, contemplarea, deliberarea, discutiile si dezbaterile. Pot aparea neintelegeri si conflicte despre idei si credinte pe teme de putere si control intre oameni, grupuri sau natiuni.
Insa totodata, toate posibilitatile sunt pe masa si orice plan de viitor poate functiona. Dar este momentul sa iti chestionezi vechi obiceiuri si comportamente daca vrei sa gasesti moduri noi pentru progres. Efectul unei Luni noi dureaza 4 saptamani, dar a unei eclipse de Soare dureaza 6 luni. Aceasta eclipsa din 11 august ii precede celei totale de luna din 27 iulie, deci asteapta-te ca efectele sa se intinda pana spre ianuarie 2019.

Pe 13 august, Marte retrograd intra in Capricorn.

Acest tranzit ne ajuta sa invatam sa ne depasim inhibitia sociala, rusinea si anxietatea sociala prin provocari exterioare care sa ne trimita pentru solutionare in interiorul nostru. Prea multi oameni isi petrec viata incercand sa para normali, previzibili si consecventi fata de ei si de ceilalti, insa nefiind onesti, ajung sa fie plictisiti de ei insisi, sufocati de inhibitii, fara sa stie sa ajunga la resursele interioare necesare depasirii acestor masti.

Pe 19 august, Mercur iese din retrograd si merge direct in Leu.

Iesirea lui Mercur din retrograd ne bucura pe toti iar miscarea sa directa in Leu inseamna o combinatie care ne face sa fim mandri, demni si curajosi. Iata un parteneriat dinamic care ne face sa simtim nevoia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *