Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. In sfarsit, Furtuna retrograda se domoleste dupa un an tulburator! Tu ce primesti cadou de la astre? Vezi cum intri in 2019!

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. Iata horoscopul lunii decembrie 2018, ultima luna a tumultuosului si transformatorului an 2018. Cum iti inchei anul? Cum intri in 2019? Cum iti influenteaza astrele aceasta luna?

Wow! Astrologia lunii decembrie 2018 releva faptul ca apele, in sfarsit, se misca!
Decembrie 2018 este o luna foarte pozitiva si plina de entuziasm! Aceasta este luna in care LUNGA perioada cu planete retrograde se termina! Influentele retrogradelor inca exista o parte din luna, dar cu siguranta vei simti cum mantia energiilor planetelor retrograde devine mai usoara si intr-un final este data la o parte.
Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. Calatoria prin acest an 2018 a fost aproape de neimaginat pentru multa lume, incercand sa facem fata provocarilor planetelor retrograde ce au inceput din primavara, dar acum s-a terminat. Am experimentat cu totii idei noi, am invatat lectii mari de viata si, cel mai important, am clarificat ce vrem, cu cine vrem, cum vrem. Dar pana acum, nu am putut actiona in totalitate. Furtuna Universului incepe sa se domoleasca in decembrie, aducandu-ne mai aproape de ce ne dorim. Si ne asteapta un an superb!

Jupiter este, in sfarsit, in Sagetator pentru tot 2019 si aduce multa oportunitate ca visele sa prinda radacini. Vei simti deja asta, acum ca si Soarele este in Sagetator! Vezi ce noroc si belsug inseamna pentru zodia ta AICI!

TINE MINTE in timp ce parcurgem aceste 12 luni de tranzit al lui Jupiter in semnul sau, ca putem primi doar acele oportunitati cu care suntem aliniati vibrational! De aceea, foloseste energia ce a mai ramas de la planetele retrograde pentru a intra in adancurile tale si a schimba ce e de schimbat, ca sa poti elimina vechi paradigme de gandire si actiune cu unele noi, magnetice pentru ca sa fii aliniat cu tot ce va veni bun.

Va mai dura pana pe 25 decembrie ca Mercur sa iasa din zona de umbra a retrogradului, insa dupa ce se intampla si asta, ne vom deschide spre o perioada brilianta si foarte rara in IANUARIE 2019 in care TOATE PLANETELE MERG DIRECT!!

Luna decembrie debuteaza astrologic puternic si in forta:
Pe 1 si 2 decembrie, atat Mercur cat si Venus ajung in Scorpionul cel intens. Mercur continua cateva zile sa mearga retrograd iar Venus merge direct, dar ambele planete au mai fost acolo inainte – in octombrie. Deci, este timpul sa mai trecem putin peste vechile terenuri si poate sa ne confruntam cu anumite aspecte pe care speram ca le-am rezolvat sau indepartat in relatiile noastre. Mergi tot inainte! Inca putin si se vor finaliza si aceste situatii.
Venus mai este si in opozitie cu Uranus cel rebel in Berbec, deci nu ai nicio sansa decat sa fii foarte sincer cu tine si cu cealalta persoana si sa mergi inainte cu orice schimbare necesara in relatia ta.
Pe 6 decembrie, Mercur revine la miscarea directa pe 6 decembrie, iar aceasta schimbare de directie coincide cu Luna Noua in Sagetator care are loc a doua zi. Dupa acest moment, lucrurile devin din ce in ce mai bune.

Este semnalul de start sa mergi dupa visele tale!
Pe 12 decembrie, Mercur direct re-intra in Sagetator, umplandu-ti mintea cu ganduri expansive pentru viitor, asa cum se si cuvine inainte de Anul Nou. Esti pregatit sa iti desfaci aripile si vei primi inspiratia necesara ca sa treci la actiune.
Intreaga luna glorioasa de decembrie va ajunge la final pe un varf energetic incredibil, cu o conjunctie eliberatoare, plina de inspiratie ce ne va ridica tuturor starea de spirit, dintre Mercur si Jupiter in Sagetator ambele precum si o Luna plina emotionala in Rac, in zilele de 21-22 decembrie.
Acestea ne seteaza pentru un Craciun romantic si cald dar si pentru o intrare maiestuoasa in 2019.
Unde mai punem si ca, pe 21 decembrie are loc si Solstitiul de iarna care este legat de o conexiune uimitoare a lui Venus, planeta iubirii si relatiilor, cu Neptun cel visator!

Finalul lunii chiar deschide cerurile pentru un timp pe care l-am asteptat cu totii de foarte mult timp!

Iata mesajul lunii DECEMBRIE 2018 pentru fiecare zodie:

Horoscop lunar DECEMBRIE 2018. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, luna decembrie vei avea de-a face, ca mereu, cu multe solicitari ce te streseaza. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *