Horoscop lunar MARTIE 2019. Cosmosul aduce pe socantul Uranus in actiune, Mercur retrograd si 8 evenimente DE MARE IMPACT! Tie ce iti aduce primavara?

0

Iata horoscopul lunii MARTIE 2019 ce prezinta noile mari evenimente astrologice si prezentarea lor la modul general dar si pentru fiecare zodie. Pentru fiecare om, luna martie inseamna venirea primaverii, inseamna echinochiul, inseamna un nou inceput dar din punct de vedere astrologic, martie 2019 inseamna mult mai mult decat atat ! Este o luna de referinta pentru 2019 ! Daca luna februarie a insemnat in special Chiron, vindecatorul ranilor noastre, iesind din retrograd si actionand pana in 2027 in Berbec, dar si SuperLuna plina in Fecioara, iata ca luna martie 2019 aduce intai de toate pe Uranus care se instaleaza, de aceasta data de tot, in Taur pana in 2026, dar si startul sezonului de miscari retrograde, prin intrarea lui Mercur in retrograd in Pesti pentru aproape toata luna.
In plus, Venus schimba de doua ori zodia gazda in martie, suficient cat sa ne plimbe prin mai multe tipuri de atitudini in relatii, total diferite : intra in Varsator, deci multi oameni se vor orienta spre neconventional si libertate in relatiile lor sociale si romantice, dar tot in martie Venus ajunge si in Pesti, cand devenim mult mai capabili sa iertam si sa intelegem, suntem mai timizi si rusinosi decat de obicei in chestiuni de amor si visam cu ochii deschisi sub cerul primaverii, uneori prea mult si prea nerealist.

Razboinicul Marte, planeta actiunii, impulsurilor si energiei, iese din lentul si senzitivul Taur dupa 6 saptamani si ajunge in Gemeni.

O combinatie cel putin interesanta, pentru ca Marte in Gemeni ne creste flexibilitatea si adaptarea la schimbarile ce inevitabil vin in acest sezon si cu asemenea configuratii astrale puternice in actiune !
Esti pregatit ? Centura de siguranta pusa, ochii larg deschisi si inima plina de curiozitatea si bucuria unui nou inceput ? Vine, vine, primavara si nu oricum !

Horoscop Martie 2019 prezinta urmatoarele MARI evenimente astrale :
1 martie : Venus, planeta iubirii si relatiilor, intra in Varsator. Venus este planeta frumusetii, iubirii si ne ghideaza dorintele, banii si relatiile unu-la-unu. Varsatorul este semnul prieteniei, este semn de aer, excentric, vizionar si futurist. La prima vedere, ar parea ca energia sa este destul de potrivita cu a iubitoarei Venus. Insa Varsatorul este un semn detasat emotional care poate pune un cui destui de confuz asupra iubirii si relatiilor intime cat timp Venus este aici ! Acum apare cel mai des notiunea de iubire libera, de libertate in relatii, de comportament neconventional la unul din partenerii dintr-un cuplu sau in viata sociala.
5 martie : Mercur, mentala planeta a comunicarii si gandurilor, incepe miscarea retrograda in sensibilul Pesti. Din 10 februarie pana pe 17 aprilie, Mercur este in zodia Pesti, timp in care va fi in retrograd pentru 3 saptamani. Sub acest tranzit si combinatie mai atipica pentru Mercur, ne este mult mai usor sa ne conectam mental cu lumea subconstienta dar, atentie, putem pierde destul de mult contact cu realitatea.

Mercur retrograd da startul miscarilor retrograde ale planetelor pe 2019. In aprilie vor fi 3 planete in retrograd. Deocamdata, avem de-a face cu energia lui Mercur ce va fi in retrograd de 3 ori in 2019, de fiecare data in semne de apa. Cand e retrograd, ofera perioade de timp in care trebuie sa incetinim motoarele si sa facem activitati ce incep cu RE : revizuim, revedem, refacem, revizitam. Iar Mercur retrograd in semne de apa iata ce inseamna aici.

6 martie : Luna noua este in Pesti. Este acea perioada din an cand Pestii domina Cerul si energia lor ne influenteaza viata din mai multe directii. Soarele este in Pesti, Mercur e in Pesti si intra retrograd tot in Pesti, iar Luna Noua este, iata, in Pesti. Luna inseamna emotii, Pesti inseamna emotii, imaginatie, sensibilitate, subconstient. Luna Noua in Pesti ne activeaza calitati precum idealismul, imaginatia si empatia, oferindu-ne acces mai usor spre mintea subconstienta pentru a putea avea parte de un nou inceput asa cum meritam.

6 martie : Uranus, cea mai rebela si imprevizibila planeta, intra in Taur pana in 2026.
Punctul forte si memorabil al astrologiei lunii martie este aceasta miscare a lui Uranus, planeta inovatiei, rebeliunii si evolutiei. Ori de cate ori o planeta lenta si asa de importanta face o miscare, pentru noi este o uriasa stire pe care nu o putem ignora ! Uranus raspunde, printre alte aspecte, de relatia noastra cu banii.
Sa ne reamintim: Uranus a iesit din Berbec dupa 8 ani in 15 mai 2018, intrand in Taur, apoi a intrat in miscare retrograda din august si, a reajuns in Berbec in noiembrie unde a fost pana in ianuarie 2019. Ultimele 2 luni am fost cu Uranus in Berbec pentru ultime lectii aici pana peste 80 ani. Acum, cu temele facute, ne lasam coordonati de Uranus in Taur pana in 2026.
In timp ce Uranus este numai despre schimbare, crestere si trezire, Taurul este in intregime numai despre siguranta, securitate, stabilitate, consistenta. Uranus tanjeste dupa schimbare in timp ce Taurul tanjeste ca lucrurile sa ramana la fel si pe loc. Fiecare se lupta cu forta sa isi impuna vointa atunci cand se intalnesc, dar pe durata parteneriatului lor de 8 ani trebuie sa ajunga la un consens.

Uranus nu este niciodata satisfacut, niciodata asezat si linistit.
Aceste doua energii destul de incompatibile se vor simti pe pielea noastra a vietii de siguranta de zi cu zi. Drept urmare, ne poate fi dificil sa facem sau sa acceptam anumite schimbari, pentru ca atunci cand Uranus intalneste Taurul, avem de-a face cu provocarea : ce se intampla cand ceea ce nu poate fi oprit intalneste ceea ce nu poate fi miscat din loc ? Efectul minim din asemenea ciocnire este de artificii iar cel maxim nici nu poate fi imaginat. Sa ne tinem, asadar, bine de tot si deschisi la orice se poate intampla.

20 martie : Incepe zodia Berbecului, Soarele iesind din Pesti. Incepe primavara in natura o data cu echinochiul care aduce ziua si noaptea la aproape aceeasi durata. Este timpul renasterii si noilor inceputuri. In acelasi fel in care Soarele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *