Horoscop Mariana Cojocaru 11 – 17 noiembrie: Venus Retrograd, cutremur in relatii, ce zodii platesc scump pentru pacate

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 11 – 17 noiembrie Berbec – Pe data de 16 noiembrie Venus isi reia mersul direct, de aceea anumite chestiuni financiare se pot rezolva. Cei care au umplut camara vor realiza ca nu au cum sa mai faca acum cheltuieli suplimentare. Deci, daca ati fost inteligenti, nu veti avea cheltuieli in plus. Un bonus in plan afectiv pentru cei care au relatii de suflet autentice, asta aduce Venus ne-retrograd. Aveti grija de sanatate, ca-i bai!
Horoscop Mariana Cojocaru pentru 11 – 17 noiembrie?Taur – Relatiile matrimoniale au fost puternic cutremurate de Venus Retrograd. De aceea e bine sa va spun ca pe acest aspect a fost si Cutremurul din Grecia si din Romania. Au fost afectate si unele asocieri, colaborari si parteneriate. Veniturile financiare pot fi stabilizate, daca va faceti prieteni si relatii noi. Evident,clar de aceeasi structura karmica cu a voastra, asa cum indica harta voastra karmica natala!
Horoscop Mariana Cojocaru pentru 11 – 17 noiembrie?Gemeni – Sanatatea si raportul de la locul de munca au fost punctele sensibile cu Venus Retrograd (exp:Presedintele Iohanis- interventie Spitalul Militar). Probleme de sanatate pot sa apara si pe viitor sa nu va neglijati! Schimbari ale locului de munca, noi colegi pentru cei care au schimbat deja. Lucrati bine in echipa si nu trebuie sa va eschivati de la noile sarcini profesionale ce va revin. Spor la treaba!
Horoscop Mariana Cojocaru pentru 11 – 17 noiembrie?Rac – Intuitia si creativitatea va ajuta sa va descoperiti? si sa iubiti fara limite si fara oprelisti. Piesa ALCHIMIE a lui Jorge-Rac este un bun exemplu a unei relatii spiritual-creative perfecte. Iubirea reprezinta eternitatea si nu poate fi traita de toti pe Pamant. Copiii sunt parte sau ne-parte din voi. De aceea nu trebuie sa traiti singuri si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *