Horoscop Mariana Cojocaru 12 – 18 august: Eclipsa de Soare dezlantuie poftele trupesti. Pentru ce zodii se anunta castiguri

Berbec – Spectacolul Perseidelor din 12-13 august ne va umple noptile de bucurie si de lumina albatru-bleumarin. Ploia de meteori sau meteoriti va fi vizibila si pentru noi in Romania, in Europa, dar si in USA. In Leu va fi acest fenomen rar astral si activeaza, starneste pasiuni pentru voi, Berbecilor. Acest femonen va fi asociat cu Luna Noua si va va umple casa de zambete de copilasi, de evenimente unice, reale.
Taur – Reuniuni de familie si petreceri de sezon se vor desfasura sub mantia Pleiadelor, de care va fi agatat un Crai Nou(Luna Noua din Leu). Se reintorc acasa copiii de pe meleaguri straine, dar si cei care sunt plecati peste noua mari si noua tari. De Ce? Pentru a petrece timp pretios cu familia si pentru a se reconecta la energia benefica a pamantului natal. Sfat: Nu exagerati cu mesele imbelsugate!…
Gemeni – Spre finalul saptamanii Mercur(patronul vostru zodiacal) isi reia mersul direct in Constelatia Leului. Un pic mai bine pentru dumneavoastra!… Pleiadele si Luna Noua, dar si Nodul Lunar Nord va spune de traditii si de relatia pe care o aveti cu tara in care v-ati nascut. Fiind un Nou inceput al Lunii, unii se pregatesc de examene, altii dau examene diverse in bucatarie (pregatesc camara de iarna).
Rac -?Ploaia de Meteori si Craiul Nou spun de cheluielile perioadei si de sezonul de reduceri care nu trebuie ratat. Unii nativi ai zodiei se agita deja pentru a inchiria sau a schimba adresa din buletin. E perioada favorabila pentru agentii imobiliari, dar si pentru cei care fac diferite tranzactii, caci Mercur revine la sentimente mult mai bune. Cand? Nu imediat, ci de saptamana viitoare. Nu va bazati doar pe ela??
Leu – Bazati-va si pe voi atunci …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *