Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 ianuarie 2019. Pe cine ajuta alinierea planetelor si pe cine afecteaza karma negativa

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Berbec – Alinierea de planete din Capricorn formata din Soare, Saturn, Pluton si Luna Alba este de bun augur pentru cariera, deplasari, studii(studentii se pregatesc pentru sesiunea de iarna). Atentie la parinti, caci pot avea probleme de sanatate. In plan secundar puteti fi vizati si voi! Mai trebuie sa fiti cu ochii pe casa(defectiuni) si facturile curente de plata. Asta se vede pe astrograma generala, nu cea personala.
Taur – O saptamana in care anumite aliante si colaborari pot fi de succes si va pot spori veniturile. Asta indica Venus din zodia opusa-Scorpion. Cand vorbim de dragoste si de relatiile matrimoniale, unele relatii evolueaza bine, altele pot fi afectate de cuadraturile la astrul iubirii. Atentie mare la sanatate si la dusmanii care va pot face rau(Marte este intr-un sector existential delicat).Schimbari profesionale.
Gemeni- Mercur a parasit zodia in oglinda(Sagetator) si a intrat in Capricorn. Cum avem de-a face cu o zodie dubla, unii vor avea parte de un start bun, cu castiguri materiale, altii pot da pe pere ce au luat pe mere. Atentie la relatiile de prietenie! Pot iesi tensiuni cu unii dintre prieteni de-i aveti si cu unii aliati. Reprezinta lectii de viata prin care trebuie sa treceti si sa vi le asumati. Investiti in voi si in sanatate.
Rac – Un an destul de dificil, in care unii pot divorta si altii pot avea probleme de sanatate. Doar norocosii pot avea parte de surprise placute. Atentie mare la pierderile de bani, la problemele care pot aparea pentru cei care au credite! Cei care se separa sau divorteaza sa fie atenti la impartirea banilor si bunurilor(inclusiv mosteniri). Este un an in …

spot_imgspot_img