Horoscop Mariana Cojocaru: Afla predictiile astrelor pentru saptamana 12-18 septembrie 2016

Berbec
Credeti sau nu, perioada aceasta marcata de un alai de planete de-a dreapta si de-a stanga Axei de Destin este sustinuta de un alai de spirite din familie disparute (sau cu un crez comun cu al vostru).
Taur
Conjunctia Lilith- Junon si tranzitul venusin anunta surprize mari in plan matrimonial/sentimental. Ispite si tentatii greu de refuzat. Iubiri cu gust dulce-amar, complicitate si/sau planuri dejucate. Fuga si casatorii secrete.
Gemeni
Doar cei sustinuti de ingeri nevazuti sau ingeri terestri pot avea parte de un noroc a”chior”, in cariera, justitie (rezultat favorabil), strainatate (ajutor), bun material. Cutremur la ceilalti.
Rac
Schimbari: schimbati scoala, tara, obiectul de activitate sau job-ul; schimbati foia in stilul de comunicare sau abordare a unei proble. Impacari sau certuri definitive cu cineva (ruda, cunostinta).
Citeste si? HOROSCOP MARIANA COJOCARU SEPTEMBRIE 2016. Cum te afecteaza eclipsele de Soare si de Luna
Leu?
Cheltuieli neasteptate pentru unii (pierderi), mosteniri si finantari pentru altii, noi beneficii si surse de venit (tranzactii- vindeti ceva pentru a va capitaliza). Se deschid portile cerului – mesaje de la cei dragi disparuti.
Fecioara
Viata la intensitate maxima! Va luati destinul in propriile maini, daca sunteti independente, curajoase sau temerare, deci renuntati la un parteneriat (separare/divort). O noua alianta salvatoare, cu mesager divin.
Balanta
Veti alege oferta cea mai tentanta financiar, dar atentie sa nu fie o dulce amagire, o tentatie cu un interes secret sau periculos. Puteti pica in plasa unor excroci, atentie!
Scorpion
Conjunctie Lilith-Junon: charisma voastra creste periculos de mult, practic nimeni nu va rezista. Seduceti sau va lasati sedusi, slabiciuni, vulnerabilitati, capcane. Cai de vindecare la suferinzi. Risc crescut pe pierderi de sarcini/sarcini nedorite.
Citeste si? Horoscop Mariana Cojocaru: Cum se termina anul 2016 pentru fiecare zodie
Sagetator
Un adevar prinde viata (decizie) si in functie de el …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *