Horoscop Mariana Cojocaru. Planetele se schimba, se anunta turbulente. Previziuni COMPLETE de la Rusalii pana la Sanziene

Berbec
Este o perioada plina de efervescenta pentru ca stiu sa faca foarte mult bine. Se gaseste in diferite situatie si alearga mult, dar cu folos.
Taur
Intra Venus in constelatia lor. Este intr-un sector in care se va simti foarte bine si va oferi tot acel plus de energie si magnetism.
Gemeni
In aceasta perioada trebuie sa ia decizii. Unii isi gasesc calea si trec peste cateva examene clasice, iar altii trebuie sa calatoreasca si sa isi gaseasca drumul in viata.
Rac
Sunt foarte sensibili in aceasta perioada. Sunt sustinuti de Venus si Marte si primesc multe energii care ii ajuta sa depaseasca momentele grele.
Leu
Sunt sustinuti de Venus. Ei primesc un ajutor de la persoane influente si vor reusi sa atraga cercurile influente pentru ca destinul lor sa se schimbe in bine.
Fecioara
Se bazeaza pe spiritualitate, lumina si credinta. Aceste trei crezuri ii ajuta sa treaca peste probleme si trebuie sa isi gaseasca drumul de initiere in viata.
Balanta
Are pe Jupiter in mers direct incepand cu data de 9 iunie. Este excelent pentru acesti nativi. Ea tine lucrurile in echilibru si iubeste neconditionat. Isi schimba destinul in bine.
Scorpion
Un nou inceput pentru ei. Destinul ii va face surprize placute si totul o sa fie foarte bine pentru ei. Renasc din propria cenusa si rezolva lucruri pe partea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *