Horoscop Mihai Voropchievici: Cele 3 zodii care vor avea o toamna complicata, karma nu tine deloc cu ei, le joaca mari feste

Berbec
Neintelegerile apar tot mai des in relatia pe care o ai, certurile si jignirile fiind cele care te determina sa iei o decizie grea, dar necesara.
Situatia in sine iti va crea o serie de frustrari, iar schimbarea va fi greu de acceptat. Vei avea multe momente de deruta, in care nu vei sti incotro sa o apuci.
Vei fi destabilizata complet, iar dincolo de asta vor aparea si probleme cu banii, lucru care va apasa si mai mult asupra starii tale generale.
Taur
Toamna 2018 are toate sansele sa se transforme in cea mai sumbra perioada din viata ta. Si trebuie sa fii pregatita sufleteste pentru asta asa incat vestile proaste sa nu te ia prin surprindere.
O boala, fie ca e vorba despre tine sau despre cineva din familie, iti da viata peste cap.
E multa durere la mijloc, iar tristetea provocata o vei depasi cu greu. Trebuie sa fii tare pentru a putea face fata tuturor necazurilor. Abia finalul de an aduce liniste si un strop de fericire.
Pana pe 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul tau solar, dinamizandu-ti personalitatea, felul de a fi si felul in care te raportezi la ceilalti si la evenimentele cotidiene.
Atributele tale caracteristice, calmul, rabdarea, perseverenta, discretia vor fi rascolite, inlaturate pe alocuri, iesind la iveala o fateta personala cu totul noua. Controleaza-ti starile si reactiile, deoarece poti strica relatii si situatii bune.
Sanatatea ramane in continuare vulnerabila, deci e bine sa fii prudent si atent la semnalele corpului tau. Odihneste-te constient, adopta o dieta potrivita si tine legatura cu diversi specialisti in sanatate.
Scorpion
Pierzi bani, poate fi vorba despre o diminuare a salariului care iti creeaza frustrari sau chiar despre pierderea locului de munca, lucru care te demoralizeaza puternic.
Ai parte si de o dezamagire puternica in dragoste. Persoana pe care o iubesti si pe care ti-ai dorit-o mereu langa tine devine rece si se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *