Horoscop Minerva 2 – 8 iulie 2017. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC

Saptamana aceasta vor fi tot timpul in balans. Chiar daca trigonul Uranus – Soare le promite marea cu sarea, totusi daca Pluto in Casa Prietenilor si a sperantelor le este ostil Soarelui si lui Marte din Casa iubirii, sextilul Venus – Chiron sugereaza ca au puterea sa treaca peste micile rautati ale colegilor.

TAUR
Si pentru acesti nativi se schimba decorul astral desi as spune ca persista un soi de teama care greu ii va face pe acesti nativi sa creada ca a venit apa si la moara lor.

GEMENI
Daca este ceva semnificativ pe cerul Gemenilor saptamana aceasta in afara Careului in T mediat de Jupiter, este crucea cardinala care ationeaza subtil, din fundal si le va inflama ideile, mai sunt cateva opozitii care le vor crea situatii dar si stari interioare contradictorii.

RAC
Ei bine, acestor nativi le-a venit apa la moara si de-acum trebuie sa-si reia viata de acolo de unde simt ca lucrurile s-au impotmolit.

LEU
Ma intreb cat a fost iluzie, cita lacomie, cata minciuna si cata creativitate in reusitele sau mai bine zis, in nereusitele unor Lei.
Urmareste Sfatulparintilor.ro Facebook si primesti zilnic informatie si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *