Horoscop Minerva 29 octombrie – 4 noiembrie 2017: Trigonul in semne de foc vine cu un suflu energetic, vesti bune pentru multe zodii

BERBEC – Este ca si cum cineva ar atenta nu doar la pozitia lor ci si chiar la relatia lor. Sa fie atenti mai ales la ziua de 30 octombrie cand Marte, stapanul lor, aflat intr-o pozitie care ar trebui sa fie avantajoasa studiilor aprofundate.
TAUR – Trigonul in semne de foc le da energia necesara sa respire usurati cam toata saptamana. Vestile sunt bune, incurajatoarea si datatoare de sperante in ce priveste comunicarea, mai ales cu cei dragi, drumurile lungi, relatia cu strainatatea.
GEMENI – Familia, partenerii si prietenii vor avea nevoie de ei. Din cauza acestei energii consumate, este important sa nu piarda din vedere propriile nevoi! In general, tema daruirii este cea mai predominanta in aceasta luna.?
RAC – Dedicarea lor pentru munca si ajutorarea altora va fi foarte puternica pana spre sfarsitul anului. In timp ce in cariera lor nu se intrevede niciun obstacol major, au ocazia sa isi reevalueze obiectivele profesionale.
LEU – Nu isi doresc altceva decat sa se odihneasca. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *