Horoscop Minerva 30 aprilie-6 mai 2017: Schimbari majore, astrele trimit avertismente dure. Ce zodii sunt lovite de cumpene

Horoscop Minerva Saptamana 30 aprilie-6 mai 2017
BERBEC. In mod special as atrage atentia asupra zilelor de 1 – 2 mai, adica luni si marti. Sunt vizate schimbari in relatiile de familie, relatiile cu strainatatea sau drumurile in strainatate dar si studiile. In acelasi timp, vor trebui sa fie atenti, cei care conduc, atat in oras cat si la drum. Ar sta excelent si la capitolul comunicare daca nu ar fi repeziti, deci sa fie atenti la ceea ce li se cere dar si la ceea ce spun. Cei care isi dau restantele sau examenele partiale, sa se gandeasca inainte de a raspunde sau de a renunta la examen.
TAUR. Vestile ar fi bune, incurajatoarea si datatoare de sperante, daca nu ar fi acel 1 mai buclucas care ameninta sa le strice bucuria printr-o disputa deloc colocviala in grupul de prieteni sau in familie si chiar daca, spuneam saptamanile trecute ca felul lor de a comunica nu este deloc stralucit, acum totul pare sa plece de la ceva legat de munca sau de sanatate, discutia plecand de la o chestiune minora care insa poate repercuta neasteptat asupra relatiei.
GEMENI. Creativitatea cand debordanta cand blocata continua sa le aduca beneficii sau nu sub forma financiara, ci de aprecieri de la persoane la care nici nu se gandeau ca le vor cunoaste, si de asta au mai mare nevoie, ceea ce le da acel grad de stabilitate dupa care alearga ei de multa vreme. Este vorba despre o fluidizare a ideilor, o concretete a elementului creativ.
RAC. Viata, pentru acesti nativi, este saptamana aceasta o continua cautare de solutii, de potrivire a unor elemente in niste tipare care se dovedesc ori prea vechi ori inadecvate cu ce doresc ei. Asta nu inseamna ca nu sunt atenti la problemele celor din familie sau ale prietenilor.Dimpotriva pe 4, 5 si 6 mai sunt cei mai buni sfatuitori. Cum mai spuneam in alte emisiuni, mintea lor functioneaza asemenea unui computer performant in care sunt stocate informatii care pot ajuta la salvarea sistemului. Si acum, ei vor fi cei care vor gasi solutia spre …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *