HOROSCOP MINERVA 7-13 IANUARIE 2018: O saptamana cu dus-intors. Complicatii sentimentale si financiare, dar si recompense dulci

0
1

BERBEC – Horoscop saptamanal 7 – 13 ianuarie 2018 – BERBEC. Va fi o saptamana activa in care vor pune accentul pe ideea de daruire, dar si pe aceea de a sti cum sa primeasca, felul in care ne implicam in relatii semnificative. Exceptand ziua de vineri, 12 ianuarie, cand atmosfera se tensioneaza brusc cateva ore, nu as spune ca vor fi probleme pentru acesti nativi.
TAUR – Horoscop saptamanal 7 – 13 ianuarie 2018 – TAUR. Chiar daca atentia pe cariera va ramane constanta, accentul va cadea mai mult pe problemele personale. De asemenea, saptamana este aducatoare de mici noroace legate de ceea ce fac, de scoala, de locul de munca, gasirea unui loc de munca, de pasiuni…
GEMENI – Horoscop saptamanal 7 – 13 ianuarie 2018 – GEMENI. In general, cariera lor va fi stabila, si oarecum fara echivoc, astfel incat sa isi poata permite sa-si foloseasca energia in chestiuni personale acum. Finantele lor vor fi stabile, insa nu vor avea parte de castiguri majore in ianuarie.
RAC – Horoscop saptamanal 7 – 13 ianuarie 2018 – RAC. Pentru acesti nativii este o saptamana cu dus-intors. Racii se pot confrunta cu provocari luna aceasta, tot din cauza regulilor impuse de Saturn, vor vedea ceva mai incolo si oportunitatile de crestere care au insotit eforturile lor.
LEU – Horoscop saptamanal 7 – 13 ianuarie 2018 – LEU. …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here