spot_img

HOROSCOP MINERVA 9-15 APRILIE 2017: Risc iminent de ruptura, turbulente sentimentale si probleme de sanatate. Exista si zodii norocoase

Date:

Horoscop Minerva Berbec 9-15 aprilie 2017. Spuneam mai acum cateva saptamani ca pentru Berbeci mi se pare foarte interesanta anvergura posibilitatilor care ii insotesc destul de mult de acum incolo. Trigonul Saturn – Uranus aduce lucrurile atunci cand trebuie si nu cand ar dori ei. Pentru unii, se incheie un ciclul al invatarii, pentru altii, trigonul amintit aduce reluarea si finalizarea acestora, lucrurile vin intr-o cascada de fapte si de nevoi care se impletesc armonios, iar ei au energia necesara sa le rezolve intr-o maniera proprie.
Pe 10 aprilie vor rezolva o serie de probleme financiare pentru casa, este vizat aspectul administrativ si indiferent ce li se propune, in special femeilor, le sugerez sa nu spuna nici da, nici nu, inainte de a analiza oferta, nu de alta, dar exista ceva ce se oculteaza in propunerea respectiva si teama mi-e ca daca vor spune da fara sa se gandeasca, se vor pomeni facand altceva decat ceea ce li s-a spus.
Profesional, sunt avantajate femeile BerbecSoarele se apropie vertiginos de Uranus intetind opozitia cu Jupiter despre care se tot vorbeste. Datorita acestei opozitii, pe 11 aprilie Berbecii pot afla ca au fost tinta unor anchete din umbra pentru ca cineva a sustinut ca nu sunt atenti, ci repeziti, motiv pentru care s-a decis sa fie trecuti intr-o echipa care lucreaza sub presiune, ca sa li se testeze viteza de reactie.
12 si 13 aprilie aduc o serie de oportunitati, totul tine insa de modul in care ei stiu sa aleaga. Profesional sunt avantajate tot femeile. Tinerii care sunt angajati sa incerce sa se abtina, sa nu intre in conflicte cu sefii ori cu colegii, pentru ca risca sa ramana fara loc de munca sau daca sunt studenti, sa aiba grija cum vorbesc cu un dascal pentru ca risca sa ramana cu un examen pe toamna.
Posibil ca pe 14 aprilie sa rezolve o serie de lucruri care tin de locatie – schimbare de locuinta, gazda, chirie, doar ca vor fi nevoiti sa anuleze un drum in afara orasului pentru a putea finaliza mutarea. Celor care pleaca la drum atentie la condus, problemele auto le vor da bataie de cap – uleiul imbacsit, anvelope taiate, s.a.
Mai poate fi vorba si despre mici interventii chirurgicale – extirparea unui nodul, a unui neg, o interventie stomatologica, interventii care tin de urgente.
Horoscop Minerva Taur 9-15 aprilie 2017. Fata de ceea ce a fost, este bine, asa am putea sintetiza evolutia nativilor Taur in saptamana care vine, sensibilitatea functioneaza la maximum intr-o simbioza perfecta cu pragmatismul lor, mai ales cand se pune problema financiara. Zilele de 9 si 10 aprilie le pot aduce, din acest punct de vedere, o confruntare cu necesitatile reale ale vietii de fiecare zi, dar si cu o serie de chletuieli care vin pe nepusa masa si ii obliga sa scoata din buzunar mai mult decat ar fi crezut.
In 11 martie le sta mintea la investitii, doar ca de la idee pana la punerea in practica este drum lung si nu prea sunt ei pregatiti acum de asa ceva. Eu zic sa astepte vremuri mai bune pentru ca vor veni, iar pe sfasitul saptamanii este posibil sa faca o vizita la doctor pe nepusa masa! Pentru cei tineri dragostea ar trebui sa le ridice mingea la fileu si sa-i transforme in cei mai fericiti oameni daca ar lasa putin deoparte gelozia si controlul.
Taurii stau foarte bine la capitolul sanatatePe 12 aprilie li se pare lor ca iubitul/a a spus ceva cu subinteles numai bine sa declanseze un adevarat scenariu drama in mintea lor.
Pe 13 aprilie pare sa le mai vina inima la loc, dar isi vor aminti ca nu le-au spus tot ce aveau de spus si vor sta toata ziua pe telefon.
Pe 14 aprilie riscul de ruptura este iminent, asa ca le-as sugera sa o lase mai moale, controlul excesiv este dovada de nesiguranta, nu de iubire!! Profesional stau bine, mai bine decat sperau, dar stabilitatea locului de munca nu le aduce si linistea interioara de care au nevoie.
15 aprilie pare sa fie un moment de acalmie in care lucrurile se aseaza in matca lor, vine confirmarea ca ceea ce fac este bine, au trecut de aceeasi parte a baricadei si se pregatesc de Paste. Sfatul meu este sa mentina acest trend toata luna si sa nu se lase descurajati de nabadaile lui Jupiter, altfel mintea lor se va bloca pur si simplu.
Stau foarte bine la capitolul sanatate, ceea ce cred eu este un atu important pentru ei.
?
Horoscop Minerva Gemeni 9-15 aprilie 2017. Sunt poate cei mai cei mai linistiti si mai degajati nativi. Nu pun la suflet lucrurile care ii deranjeaza, ignora ceea ce pe altii i-ar speria si fac doar ceea ce le spune instinctul sa faca. Fiecare zi este o noua experienta pentru ei si de fiecare data promit ca vor invata cat mai multe din ceea ce li se intampla. Degajati si deschisi la experiente noi nu se vor da in laturi sa intre in tot felul de combinatii, care de care mai ciudate si din care, cu nonsalanta tipica, nu vor lua decat ceea ce ii intereseaza pe ei. Totusi, intrarea in retrogradare a stapanului lor Mercur ii poate destabiliza sufleteste si mental!
Poate marea lor enigma, saptamana aceasta, sa se numeasca dragoste. stiu sa daruiasca, stiu sa se apropie, stiu sa iubeasca si totusi partenerii lor simt un soi de detasare in atitudinea lor pe care nu o agreeaza, deoarece le da senzatia de raceala, nicidecum de caldura sufleteasca, asa ca zilele de 10, 11, 12 aprilie ar putea fi zile destul de incerte pentru nativi Gemeni din acest punct de vedere.
La serviciu lucrurile stau bine pentru Gemeni
Noroc ca la serviciu lucruruile stau bine. Se bucura de incredere si de apreciere, creativitatea le este rasplatita pe masura si s-ar putea …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related