HOROSCOP MINERVA NOIEMBRIE 2018. Ce zodii sunt avantajate in luna lui Brumar. Chiron este in Casa carierei, ce se intampla cu banii

HOROSCOP MINERVA NOIEMBRIE 2018. Berbec: Au trigon in semne de foc, au foarte multa energie, problema este daca va sti sa gestioneze aceasta energie? Pentru ca sunt vizate drumurile lungi, este vizat comertul exterior, sunt vizate studiile superioare, credinta, nevoia de a se exprima pe sine. Nodul Nord va trece si el si isi va schimba semnul pe 16 si 18 noiembrie, va trece de pe axa Leu-Varsator pe Rac-Capricorn, le trece in casa iubirii, iar celalalt este Chiron care le va vindeca o rana pe care au purta-o, dar nu au vorbit despre ea. Vor fi si bani, vor comunica foarte bine. Trigonul minor intre Marte si Pluto din tema natala si Uranus. Pot sa scoata bani din idei inovative. ca si munca atentie la flirturi. Venus este retrograd in casa a VIII, vor fi vizate parteneriatele, chiar si de afaceri, pe de alta parte Saturn vine sa le alimenteze nevoia de a se afirma din punct de vedere profesional.
HOROSCOP MINERVA NOIEMBRIE 2018. Taur: Pe ei ii marcheaza un trigon in semne de pamant, care aduce foarte multa stabilitate in viata lor. Dar vor sa schimbe ceva de percptia propria, dar si de modul cum ii percep ceilalti. Foarte creativ, foarte multe idei. Pe la mijlocul lui octombrie, vor trebui sa echilibreze relatiile cu colegii de serviciu, de propria rutina de la locul de munca, unde vor trebui sa fie atenti un pic la dieta pentru ca ei sunt gurmanzi alaturi de Sagetator. Jupiter se pregateste in noiembrie, trece in Sagetator in casa investitilor pe termen lung. Uranus le va aduce nevoia de a se exprima pe sine, cei mai in varsta fac un drum lung, in strainatate. In ceea ce priveste sperantele, munca in colectiv, prietenii, mediul, vor afla niste vesti care ii vor lua prin surprindere.
HOROSCOP MINERVA NOIEMBRIE 2018. Gemeni: Va fi inventivitatea, originalitatea in floare. Vor incepe toamna, cu o configuratie astrala cunoscuta sub numele de zmeu, foarte multa energie, Chiron este in casa a X-a a carierei, vor atinge nivelul pe care si l-au dorit si vor vindeca rana sufleteasca. Se schimba tonul discursului social, in negocieri. Mai au o configuratie interesanta, se numeste galeata, trebuie sa recolteze ceea ce au semanat in urma cu ani. Orice investitie, Saturn in casa a VIII face trigon cu Mercur si Uranus, o mostenire, o pozitie in firma in care lucreaza, fie decide sa inceapa ceva pe cont propriu. Atentie la picioare, sa nu aveti vreo surpriza.
HOROSCOP MINERVA NOIEMBRIE 2018. Rac: Este bine sustinut, au avut multe sicane afective, la un moment dat se intampla ceva. Acolo unde a existat un sentiment adevarat, lucrurile se pot rasturna si intampla ceva. Profesional se incheie un contract care le aduce nu doar imagine, ci si ceva in portofel. In noiembrie, dreptunghiul mistic, trebuie sa fie atenti, vorbette de doua opozitie, sa fie atent la ce se intampla. Trebuie sa echilibreze profesia cu munca, cealalta se refera la cercul de prieteni, iubire. Poate sa fie un coup de foudre. Trebuie sa se gandeasca de zece ori inainte de a intoarce spatele partenerului. Au un trigon in semne de aer in noiembrie, le accentueaza sensibilitatea.
HOROSCOP MINERVA NOIEMBRIE 2018. ?Leu: Demareaza lucrurile destul de greut, dar pe o baza solida, se intampla ceva cu ambreiajul. Atentie doamnele la problemele de sanatate, la sold, pe de alta parte s-ar putea sa se confrunte cu medicii, sa fie o interventie chirurgicala. Au pierdut afectiv pe cineva, inca resimt aceasta pierdere, dar partea frumoasa, au multa energie prost gestionata. Sa nu depaseasca. sa nu lase masina in drum. Altii ar putea avea surpriza ca in cercul de prieteni i s-a pus o vorba si toata lumea e impotriva lor. Banii sunt cei pe care ii are in buzunar. Sa fie atenti sa nu piarda o casa.
HOROSCOP MINERVA NOIEMBRIE 2018. ?Fecioara: Vor intalni pe cineva pe care chiar il place si multe se intreaba de ce se termina relatia dupa doua-trei intalniri. Normal, daca vorbiti doar voi. Incercati sa fiti mai ponderati, lasati-l si pe partener sa vorbeasca. Au Un Pluto in casa creativitatii, sunt avertizati cei care lucreaza in profesii materiale: arhitecti, ingineri, constructii. Nu contruiti fara sa aveti autoirizatie. Un trigon in semne de apa le aduce afectiv o liniste, nu mai sunt pragmatici. Mercur trece in casa banilor, trebuie sa analizati foarte bine, atentie in ce va investiti banii. Comunicativi, dar acum are o tinta precisa. In familie, foarte bine sustinute persoanele de varsta a treia, e si sezonul pregatirilor.
HOROSCOP MINERVA NOIEMBRIE 2018. ?Balanta: Un semn echilibrat, foarte atent la ceea ce se intampla in jurul lui mai nou, el era centrat pe sine. Acum incep sa vada ce se intampla si in jurul lor. Incearca sa aduca echilibru, sa nu fiti persuasivi. Si la ei un trigon de apa, dar la ei poate sa vizeze parte de sanatate, au iesit din conul de umbra al unei interventii chirurgicale, din punct juridic, foarte bine sustinute, vin bani in urma unor contracte cu strainatate sau cineva le inapoiaza o datorie, Mercur cu Saturn ii ajuta in luarea unor decizii. Sa nu le fie teama sa se deschida, mare grija la ceea ce inseamna creativitate. Foarte frumos Saturn cu Uranus in noiembrie incepe un trigon in aspect aplicat pe casa contractuala. Atentie pe parte de medicina, sa nu auzim de inventii noi care vin sa salveze unele probleme.
HOROSCOP MINERVA NOIEMBRIE 2018. ?Scorpion: Are o perioada grea pentru ca retrogradarile astea il capacesc, se vor afla multe lucruri pe care ei le cred tinute sub cheie, vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *