HOROSCOP MINERVA OCTOMBRIE 2018: Toamna se numara datoriile in portofel. Cum este aspectata Casa iubirii

Berbec
Cheltuielile cotidiene iti dau multe batai de cap la sfarsitul acestei perioade. Veniturile iti cresc constant, insa se pare ca esti tentat sa te orientezi spre metode si mijloace incorecte pentru a le obtine.
Dincolo de nevoile tale si cele ale persoanelor dragi exista lucruri mult mai importante spre care ar trebui sa-ti indrepti atentia. Spre exemplu sa folosesti strictul necesar din realitatea cotidiana.
Taur
Relatiile cu prietenii sunt tensionate in urmatoarea perioada, asa incat ar fi bine sa te tii departe de ei. Este posibil sa fii tentat sa apelezi la ajutorul unora pentru a-ti rezolva diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de cei dragi.
Mai bine este sa ai incredere in Ierarhiile spirituale si sa le ceri ajutorul, decat sa apelezi la pamanteni. Traversezi o perioada in care numai spiritual poti rezolva totul.
Gemeni
Evenimentele cu multa lume reprezinta tema principala de la sfarsitul acestei perioade. Dar ar fi bine sa le selectezi pe cele care iti sunt de folos si care te fac sa te simti in largul tau.
Unii vor dori sa-ti prezinti ideile in pubic, altii te vor provoca pe diverse teme, insa tie iti vor placea toate acestea pana la urma. Se recomanda prudenta in vorbe si gesturi, deoarece riscul de a gafa serios este mare.
Rac
Este vremea sa iti exprimi fara ezitare punctul de vedere si dorintele, sa iti revendici drepturile, sa te straduiesti sa te cunosti mai bine, sa te autoevaluezi.
Acolo unde ai dubii, poti incerca sa te vezi prin ochii celorlalti sau sa sondezi opinia lor despre tine.
Leu
Motivele pentru toate incercarile, suferintele si testele din ultimii sase ani, vor deveni evidente in urmatoarea perioada.
Nu Cosmosul a fost cel care i-a pedepsit, pur si simplu nu s-au aflat pe lista de prioritati a acestuia. A fost mai de graba o perioada de calire, o bucata de fier calita in foc.
Fecioara
Studiul, lecturile, vizitarea targurilor de sezon, participarea la sesiuni pe teme diverse sunt preocupari care iti aduc multa voie buna, dar si informatii pretioase la acest final de an.
Sunt posibile intalniri si dialoguri cu persoane erudite, specializate in domenii variate. Chiar te poti gandi la imbogatirea bagajului educational si sa urmezi un program de instruire, fie pe cont propriu, fie intr-un cadru organizat oficial.?
Balanta
Cheltuielile comune cu altii sunt o tema delicata in aceste zile de weekend. Ar fi bine sa-ti selectezi prioritatile personale, dar sa ai in vedere si ceea ce trebuie sa achiti impreuna cu altii.
Datoriile trebuie rezolvate, pentru ca altfel se vor aduna prea multe si iti va fi mai greu sa le rezolvi onorabil pe toate. Rezerva momente pentru odihna si pentru meditatii interioare. Ai nevoie de legatura cu Divinitatea.
Scorpion
Finalul acestei perioade iti aduce in atentie relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat. Ar fi bine sa-ti revizuiesti conduita vizavi de oamenii alaturi de care desfasori activitati profesionale.
Traversezi o perioada in care exagerezi cu munca, iar plata sau recunostinta celorlalti lasa de dorit. Hiba este la tine, pentru ca fie trebuie sa renunti la o colaborare, fie trebuie sa schimbi strategia de lucru.
Sagetator
Aceasta perioada te predispune la multa munca, fie ca mergi la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *